To περασμένο Σαββατοκύριακο όλα τα μάτια στράφηκαν στη Victoria Beckham αφού έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle στο Κάστρο του Windsor. Και ενώ πολλοί οπαδοί της μόδας παρατήρησαν ότι είχε κάνει μια παρόμοια εμφάνιση στο γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton το 2011, το διαδίκτυο μίλησε επίσης για τον ενδιαφέροντα τρόπο που φορούσε τα μανίκια της.

APF/VISUALHELLAS.GR

Το φόρεμα- το οποίο, φυσικά, είχε τη δική της υπογραφή -είχε μανίκια με μια σχισμή στα πλαινά και μια μανσέτα στον καρπό. Ωστόσο, η Beckham επέλεξε να μην βάλει τα χέρια της μέσα από τις μανσέτες, γεγονός που οδήγησε σε μια μικρή σύγχυση στο Twitter ως προς το αν το είχε κάνει επίτηδες. Φυσικά, η Beckham είχε σχεδιάσει το φόρεμα έτσι σκόπιμα, πράγμα που επιβεβαιώθηκε όταν μερικές μέρες αργότερα, εμφανίστηκε φορώντας ένα άλλο look από τη συλλογή της για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2018 με την ίδια λεπτομέρεια στα μανίκια.

Η Bekham μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία ενός μοντέλου που φορούσε το συγκεκριμένο τοπ σε μια φωτογραφία καμπάνιας, με τα χέρια επίσης σκόπιμα έξω από τα μανίκια .


Αυτό το νέο styling trick είναι σίγουρα απροσδόκητο, αλλά δίνει στην εμφάνιση μια πιο ρευστή και κολακευτική αίσθηση ενώ αναμφίβολα θα υιοθετηθεί από το fashion crowd σύντομα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below