Αρωμα φρεσκάδας, λαμπερή επιδερμίδα, χρώμα υγείας στα ζυγωματικά και σαγηνευτικά χείλη. Η νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana, Dolce Garden, στοχεύει στα βασικά χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς.

Αντλώντας έμπνευση από έναν ανοιξιάτικο σικελικό κήπο, ο ιταλικός οίκος μάς καλεί να ανακαλύψουμε τη φυσική ομορφιά των φρέσκων τριαντάφυλλων όταν βρίσκονται σε πλήρη άνθηση. Το ρουζ σε ροζ τόνους χαρίζει μια λάμψη υγείας στο δέρμα, η σειρά των κραγιόν Dolce Matte μετατρέπεται σε μια φρέσκια και ρόδινη παλέτα με έντονα κοραλί και φούξια χρώματα, ενώ το μανικιούρ της σεζόν με τα βερνίκια Nail Lacquer σε αποχρώσεις του ιβίσκου, της ορχιδέας και του ροζ μοιάζουν με πρόσκληση για να μαζέψουμε τα πιο όμορφα λουλούδια του κήπου.

Το ιταλικό ανοιξιάτικο όνειρο ολοκληρώνεται με την πιο θηλυκή και φρέσκια εσάνς της σεζόν. Το νέο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden Eau de Parfum, ευωδιάζει σαν μπουκέτο λουλουδιών που κάποιος μόλις έκοψε από έναν κήπο. Εκεί όπου οι απλές απολαύσεις και ο αυθορμητισμός καταλήγουν σε έναν χαρούμενο χορό καθώς το ανοιξιάτικο απόγευμα ετοιμάζεται να δώσει τη θέση του σε μια γεμάτη υποσχέσεις νύχτα.

Μια ευχάριστη, ζεστή αύρα συνδυασμένη με εσπεριδοειδή, κρέμα και ένα νέο λουλούδι: το luscious frangipani, που κάνει τη διαφορά στο Dolce Graden Eau de Parfum. Σε αυτό το αρωματικό κοκτέιλ οι νότες κορυφής από μανταρίνι, νερολί και μανόλια ενώνονται με το έλαιο καρύδας.

Η μεταξένια σύνθεση του γάλακτος αμυγδάλου, εμπλουτισμένη με βανίλια και σανδαλόξυλο, θυμίζει τα παραδοσιακά γλυκά της Σικελίας και κάνει την υπέροχη αίσθηση του φυτού frangipani να διαρκεί περισσότερο. Μια τέλεια ισορροπία μεταξύ φρεσκάδας και γλυκύτητας, όπως η μυρωδιά που αναδύεται από έναν ανθισμένο κήπο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below