Αν κάνουμε μία αναδρομή στο χρόνο, θα δούμε πως κάθε δεκαετία είχε ένα βασικό στιλ που επικρατούσε στο μανικιούρ. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με λευκές άκρες ήταν αυτό που κυριαρχούσε. Τη δεκαετία του 2010 βλέπαμε παντού μανικιούρ με holographic ή mirror εφέ και σήμερα η απόλυτη τάση αποτελεί έναν συνδυασμό των δύο, με τις λευκές άκρες του γαλλικού να αντικαθίστανται από βερνίκια με chrome τελείωμα.

Το chrome είναι μία δημοφιλής τάση εδώ και πολλές σεζόν και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. Το έχουμε δει στα νύχια πολλών διάσημων γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των Zendaya, Dua Lipa και Hailey Bieber.

Για τη φετινή άνοιξη, η τάση θέλει να περιορίζεται το chrome στις άκρες των νυχιών, δημιουργώντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνει με όποια απόχρωση θέλετε και δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στο κλασικό χρυσό ή ασημί – στην πραγματικότητα ένα chrome βερνίκι σε ροζ, γαλάζιο, μοβ ή πράσινο είναι ιδανικό για το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ της άνοιξης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nailedbytav

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@nailsfashoins)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Truong (@kimkimnails)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below