Φτάνουμε σε εκείνη την εποχή του χρόνου, που σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε στην ατζέντα μας είτε έναν γάμο, ένα μεγάλο πάρτι ή ένα καλοκαιρινό event ενώ εμείς, ή ακόμα περισσότερο η γκαρνταρόμπα μας δεν είναι ποτέ εντελώς προετοιμασμένη.

Λοιπόν, νομίζουμε ότι βρήκαμε το τέλειο κομμάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει για ένα πλήθος events και δεν είμαστε οι μόνες που το λατρεύουμε. Εμείς ψωνίζουμε όλο και περισσότερο στην Mango τελευταία και αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα ενός killer κομματιού σε μια πολύ λογική τιμή, θυμίζοντάς μας τον λόγο που αγαπάμε το κατάστημα.

Αυτή η κίτρινη ολόσωμη φόρμα έρχεται στην τέλεια απόχρωση του καλοκαιριού και κάνει μια πολύ ευπρόσδεκτη αλλαγή από το μαύρο ενώ η λεπτομέρεια της αγκράφας στον ώμο και το βολάν στη μέση προσθέτουν ακριβώς τη σωστή δόση ενδιαφέροντος σε ένα κατά τα άλλα απλό outfit.

Και δεν σας είπαμε ακόμα το καλύτερο- το look έρχεται στην μια προσιτή τιμή των € 60 που πιστεύουμε ότι είναι ιδανική για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Εμείς ωστόσο δεν είμαστε οι μόνες που λατρέψαμε το κομμάτι. Το σετ του Instagram μοιράζεται την αγάπη του για το κίτρινο κομμάτι στο διαδίκτυο και αποδεικνύει το πόσο ευέλικτο είναι.

A post shared by Anna (@theannaedit) on

A post shared by Rocío Osorno (@rocio0sorno) on

Αλλά αν το κίτρινο δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα και γνωρίζουμε ότι δεν είναι για όλες, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το cobalt blue;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below