Η Victoria Beckham έχει μια υπέροχη σειρά υποδημάτων στο πλαίσιο της αποκλειστικής oμώνυμης συλλογής της. Ένα από τα πιο εκθαμβωτικά σχέδια της είναι η Dorothy Pump, ένα ζευγάρι γόβες σε aqua απόχρωση και καλυμμένες εξολοκλήρου με λαμπερό glitter μέσα από τη συλλογή της για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι του 2018. Η τιμή λιανικής τους ανέρχεται στα 580 ευρώ και αυτή τη στιγμή διαθέσιμες για προ-παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της VB.

 

Victoria Beckham S/S 2018

Ωστόσο, η μεγάλη αλυσίδα Marks & Spencer μόλις λάνσαρε ένα ζευγάρι που τους μοιάζει εντυπωσιακά και πωλείται μόλις για 40 ευρώ. Τα παπούτσια στο χρώμα της μέντας είναι μέρος της συλλογής ‘M & S Collection’ και διαθέτουν το ίδιο λαμπερό φινίρισμα και μεταλλικό ψηλό τακούνι. Επιπλέον, επειδή όλα τα παπούτσια Marks & Spencer κατασκευάζονται με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Insolia, αυτές οι εκδοχές πιθανότατα θα είναι πολύ πιο άνετες.

Πέρυσι διαπιστώσαμε ότι το εμπορικό σήμα πρόσφερε τη δική του εκδοχή στις αξέχαστες γόβες του Manolo Blahnik – ξέρετε, εκείνες που φορούσε η Carrie Bradshaw όταν παντρεύτηκε-επίσης στην τιμή των 40 ευρώ.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χρειαστείτε καινούρια παπούτσια αλλά δεν ξέρετε προς πού να κατευθυνθείτε, ρίξτε μια ματιά στην Marks & Spencer – ποτέ δεν ξέρετε τι fashion εύρημα μπορεί να εντοπίσετε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below