Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, όπως ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ θα είναι πλέον γνωστοί, έχουν καθυστερήσει το μήνα του μέλιτός τους για να παρευρεθούν στο garden party των 70 χρόνων του πρίγκιπα της Ουαλίας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αν και τα γενέθλια του Πρίγκιπα Κάρολου είναι τον Νοέμβριο, η εκδήλωση της 22ης Μαίου αφορά στον εορτασμό των φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αφιερώσει την υποστήριξή του. Έτσι, η πρώτη εμφάνιση του νέου Δούκα και Δούκισσας ήταν κατάλληλα τυπική.

Για την περίσταση, η Markle επέλεξε Goat, ένα label μόδας δανεισμένο από την ντουλάπα της Kate Middleton. Το απαλό ροζ φόρεμα το οποίο είναι μια customized έκδοση ενός άλλου που ήταν τώρα σε έκπτωση και κόστιζε 450 δολάρια- ήταν η ιδανική επιλογή για την Markle, ενώ πρόσθεσε τη δική της πινελιά μέσα από ένα συναρπαστικό από Philip Treacy καπέλο και κοσμήματα με διαμάντια.

Η επίδραση της Markle στην βασιλική οικογένεια είναι ήδη προφανής και το σημερινό σύνολο αποδεικνύει την ευκολία με την οποία προσαρμόζεται στο νέο της περιβάλλον. Η ημιδιάφανη παλέτα στο επάνω μέρος του ρούχου ταίριαξε απόλυτα με το καλσόν που ορίζει το πρωτόκολλο, το οποίο η Δούκισσα έξυπνα συνδύασε με ένα ζευγάρι Tamara Mellon neutral γόβες. Το καλοκαιρινό καπέλο και το clutch ολοκλήρωσε την εμφάνιση με βασιλική φινέτσα.

APF/VISUALHELLAS.GR

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below