Πάντα υποψιαζόμασταν ότι η Victoria Beckham είναι πολύ cool για να ακολουθεί κανόνες και τώρα έχουμε την απόδειξη.
Μια εβδομάδα πριν από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, μια διακριτική πρόσκληση στάλθηκε στους συντάκτες μόδας, προσκαλώντας τους στην παρουσίαση της συλλογής Victoria Victoria Beckham. Ο χώρος ήταν το Mark’s Club, ένα κομψό και παραδοσιακό ιδιωτικό club στο Mayfair.
“Απαγορεύονται τα φθαρμένα τζιν”, έγραφε η πρόσκληση. Επίσης:απαγορεύονται τα sneakers.
Το ιδιωτικό club πήγε το πράγμα ακόμα παραπέρα στην ιστοσελίδα του, απαγορεύοντας το “ανοιχτόχρωμο denim”, τα αθλητικά ρούχα, τις cowboy μπότες, τα κολάν και τα  t-shirts – ακριβώς αυτά που η Beckham φορούσε στο πάρτι.

«Πρέπει να διασκεδάζουμε με τη μόδα, ειδικά τώρα», δήλωσε η Beckham, της οποίας το απαγορευμένο  t-shirt έγραφε «είναι ένα σκοτεινό αλλά ευχάριστο μέρος», μια αναφορά στα τεράστια γυαλιά ηλίου του label.
Ανάμεσα στα ωραιότερα αντικείμενα της συλλογής Victoria, Victoria Beckham είναι μια απίστευτη ποικιλία denim, όπως ανοιχτόχρωμα flare και girlfriend jeans όπως και straight leg με ξεφτσμένα στριφώματα.
Το αγαπημένο όλων όμως ήταν ένα ανοιχτόχρωμο ελαφρά φθαρμένο τζιν με ένα ανεπαίσθητο flare στο τελείωμα. “Μπορείς να το φορέσεις με γυρισμένα μπατζάκια ή και όχι”, είπε η Beckham, “και τα denim σε αυτή τη συλλογή έχουν μια cowgirl αίσθηση, που τα κάνουν πολύ cool”.
To ακόμα πιο cool όμως είναι ότι η ίδια δήλωσε ότι σπάνια πλένει τα τζιν της, προτιμώντας να διατηρεί ζωντανή την αίσθησή τους. “Αν τα παιδιά ρίξουν κάτι επάνω τους, τότε θα τα πλύνω, προφανώς, αλλά ακόμα και τότε τα πλένω μόνο με κρύο νερό. Κανονικά, όχι, δεν τα πλένω καθόλου”.
Ενδιαφέρον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below