Είτε λόγω του ότι το καλοκαίρι άρχισε νωρίς φέτος,  ή απλά για το γεγονός ότι το παιχνίδι στα φορέματα είναι πολύ ισχυρό φέτος στα high-street καταστήματα, το 2018 είναι η χρονιά του βασικού αυτού κομματιού της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το νέο στυλ φορέματος που έχει γίνει εμμονή λοιπόν στο Instagram σίγουρα αξίζει να σημειωθεί.

Μετά το πουά Topshop, το καρό Zara και φυσικά το πράσινο floral από την ASOS έρχεται το κεραμιδί από την & Other Stories.

PHOTO: @BRITTANYBATHGATE

Έχουμε δει τις γήινες αποχρώσεις να εισρέουν όλο και περισσότερο στις ντουλάπες των street stylers τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται ότι η τάση πρόκειται να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο λόγω του συγκεκριμένου ρούχου.

PHOTO: @THATSALEAF

Με το τετράγωνο σχήμα στο ντεκολτέ, τις φαρδιές τιράντες και την τονισμένη μέση, αυτό το απλό αλλά κομψό φόρεμα έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να λατρευτεί. Οι λεπτομέρειες των κουμπιών είναι  επίσης μια βασική τάση για το καλοκαίρι του 2018 με τη Zara να τα συμπεριλαμβάνει παντού στη νέα συλλογή της.

PHOTO: @ESTILOALOSTREINTA

Ιδανικό για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από τις πιο κομψές Instagrammers, έχει επίσης το τέλειο μήκος και σχήμα για να φορεθεί σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Εάν προσπαθείτε λοιπόν να ενσωματώσετε στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα όλα τα hot στυλ της σεζόν, αυτό το ευέλικτο φόρεμα πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη λίστα αγορών σας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below