Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Angelina Jolie ζει μια πολύ ιδιωτική ζωή, οι σπάνιες περιπτώσεις που βγαίνει έξω είναι αιτία για συζήτηση. Kαι στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι, για άλλη μια φορά μας έκοψε την ανάσα με το ανεπιτήδευτο στυλ της σε φόντο τα γραφικά δρομάκια του Παρισιού.
Οι νέες street-style εμφανίσεις της Jolie ξεκίνησαν στις 8 Ιουλίου, όταν εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα με πιέτες από το brand των αδελφών Olsen, The Row. Το συνδύασε με μια τσάντα από τη Celine και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου της Louis Vuitton, ενώ μαζί με την ηθοποιό και νονά της Jacqueline Bisset ήταν η ενσάρκωση της γαλλικής κομψότητας.

Splash News

Μια μέρα αργότερα, η Jolie βγήκε φορώντας ένα αμάνικο ριγέ φόρεμα από την ιταλική ετικέτα Loro Piana, για να καταπολεμήσει τη ζέστη του καλοκαιριού στο Παρίσι.

Splash News

Η Jolie σύμφωνα με πηγές βρίσκεται στο Παρίσι για να προωθήσει εταιρεία καλλυντικών της οποίας είναι πρέσβειρα. Ωστόσο, η ηθοποιός και ακτιβίστρια πιθανότατα θα πραγματοποιήσει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους επόμενους μήνες για να προωθήσει τη νέα της ταινία, Maleficent: Mistress of Evil.

Splash NewsΑς ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο εκπληκτικό street style (και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί) από την Angelina.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below