Τα νέα του χωρισμού της Miley Cyrus από τον Liam Hemsworth έπεσαν σαν βόμβα στο Hollywood, καθώς όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2009, αφού ήταν συμπρωταγωνιστές στην ταινία The Last Song. Tο 2012 αρραβωνιάστηκαν, ενώ ένα χρόνο αργότερα χώρισαν, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της απόφασης. Στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο πριν χρονίσει ο γάμος τους… χωρίζουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Οι φήμες χωρισμού ενισχύθηκαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία στο Instagram χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της. Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει προβεί ακόμα σε επίσημες δηλώσεις, ωστόσο ένα άτομο από το στενό τους φιλικό περιβάλλον επιβεβαίωσε το χωρισμό τους. «Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν οριστικά αυτή τη φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Οι συνεχείς χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις, τους κούρασαν, και αυτή την περίοδο και οι δύο επικεντρώνονται στους εαυτούς τους και στη σταδιοδρομία τους», πρόσθεσε. «Εξακολουθούν όμως να παραμένουν αφιερωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που έχουν, απολαμβάνοντας την αγάπη αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδωτικότητά τους», κατέληξε το άτομο που βρίσκεται στο στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below