Στις 18 Μαΐου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε το σύντροφό της με θρησκευτικό γάμο σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με μόλις 10 καλεσμένους.

Κανείς δεν πήρε είδηση το παραμικρό, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος όσο διάσημος κι αν είναι, μπορεί να κρατήσει κάτι μυστικό εάν και εφόσον το επιθυμεί.

Τρεις μήνες μετά το γάμο της, η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μόνη της με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η βουλευτή έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη». Πέραν αυτού, δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο για την ταυτότητα του συζύγου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti?? (@rapti_elena_official) στις

Όσο για τον οίκο Celia Kritharioti που ανέβασε την ίδια φωτογραφία, το σχόλιο που τη συνόδευε ήταν: «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και στη διακριτικότητα. Η Έλενα Ράπτη κράτησε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below