Το Marie Claire ενώνει τις πιο επιδραστικές και ασυμβίβαστες γυναίκες της χώρας σε μια σύνοδο κορυφής με τον τίτλο The Power Trip. Θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort. Η Μάγκυ Κοντού, συνιδρύτρια/Head of Operations της εταιρίας SimpleApps θα είναι μία από τις ομιλίτριες του πιο inspo event της χρονιάς. Στα 27 της, μπορεί να καυχιέται ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της Ελλάδας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile apps, ενώ οι υπηρεσίες της έχουν διακριθεί σε περισσότερους από 8 διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, το 2013, η Μάγκυ Κοντού έγινε συνιδρύτρια της SimpleApps, ενώ σήμερα συνδυάζοντας την αγάπη για το UI/UX design και το πάθος της για τις mobile τεχνολογίες, επιβλέπει το δημιουργικό και σχεδιαστικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών της εταιρείας.

Είναι, επίσης, συν-διοργανώτρια των Google Developers Group Athens και Women Techmakers Greece. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Google για ενδυνάμωση των γυναικών στην τεχνολογία. Η Μάγκυ συμμετέχει στην ομάδα του Tech Talent School (πρόγραμμα workshops για digital/coding skills) και είναι κάτοχος προπτυχιακού τίτλου  σε Computer Science και μεταπτυχιακού τίτλου σε Mobile Computing από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στην Αγγλία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below