Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε, πως κάποιες γυναίκες και κυρίως οι διάσημες, καταφέρνουν να διατηρούν αψεγάδιαστη και νεανική την εικόνα τους, σαν να έχουν κάνει το χρόνο σύμμαχό τους.

Κι ενώ οι αισθητικές επεμβάσεις είναι ένα μόνο από τα μυστικά που ίσως κρύβουν, σίγουρα σπουδαίο ρόλο παίζει και ο καλός τρόπος ζωής που ακολουθούν, σε συνδυασμό με την αφοσίωση που δείχνουν στην ρουτίνα ομορφιάς τους.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η 43χρονη ηθοποιός, Reese Witherspoon, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει ένα επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα με δεκάδες υποχρεώσεις που αφορούν στη δουλειά της αλλά και υποχρεώσεις που αφορούν στα τρία της παιδιά, διαθέτει μια αξιοζήλευτη σιλουέτα και ένα πρόσωπο φωτεινό και νεανικό, χωρίς ρυτίδες ή σημάδια.

Αυτό το οφείλει στην αντιγηραντική ρουτίνα που ακολουθεί πιστά κάθε βράδυ και περιλαμβάνει μόνο τρία απλά steps, αλλά όπως φαίνεται κάνει θαύματα!

Step 1 Καθαρισμός του προσώπου

Όπως γνωρίζεις πια πολύ καλά, είναι το Α και το Ω για μια υγιή επιδερμίδα και πρέπει να τον εφαρμόζεις από την εφηβεία σου. Η Reese Witherspoon προκειμένου να απομακρύνει υπολείμματα του μακιγιάζ αλλά και ρύπους από το πρόσωπο, προτιμά τη χρήση αναζωογονητικού και θρεπτικού ελαίου καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου. Και αυτό γιατί ένα τέτοιο προϊόν αφήνει την επιδερμίδα απαλή και την ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαιά της.

Getty Images

Step 2 Μασάζ προσώπου

Το δεύτερο και σημαντικό βήμα στην περιποίηση της Reese Witherspoon είναι το μασάζ προσώπου το οποίο μπορεί να μην σε ενθουσιάζει σαν διαδικασία για να το κάνεις μόνη σου, όμως είναι πολύ αποτελεσματικό. Για να διατηρήσει τη νεανική όψη της επιδερμίδας της, χρησιμοποιεί ένα face roller, το οποίο ενεργοποιεί και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος μετά τον καθαρισμό, ενώ κάνει μασάζ με αυτό και το πρωί, για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους.

Step 3 Peel

Μετά από το μασάζ στο πρόσωπο, η Reese ξεπλένεται με ζεστό νερό και εφαρμόζει ένα χημικό peel. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το Prevage Progressive Renewal Treatment από την εταιρεία Elizabeth Arden, που σου προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι μια θεραπεία τεσσάρων βημάτων που ολοκληρώνεται σε 4 εβδομάδες. Αυτό το προϊόν περιέχει ισχυρά συστατικά, όπως γαλακτικό οξύ και γλυκονολακτόνη που προάγουν την κυτταρική κυκλοφορία.  Μετά το peel, μην ξεχάσεις να φορέσεις την ενυδατική κρέμα νυκτός σε πρόσωπο και λαιμό.

Elizabeth Arden PREVAGE Progressive Renewal Treatment

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below