Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στις 28, όλη η στάχτη που ρίχναμε στα μάτια (των άλλων και τα δικά μας) κατακάθεται. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής ξεσκεπάζει κρυμμένα μυστικά, ο Αρης ξυπνάει τα αίματα και ο Νοέμβριος όλων μας θυμίζει λίγο σεζόν «Game of Thrones». Από τις παλιές, τις καλές.

 

 

Κριός

Με τον μπαμπά Αρη στον Σκορπιό, το πάθος και η μαγεία επιστρέφουν στη σχέση σου (αντί να τσακώνεστε για τα πιάτα στο νεροχύτη, κάντε σεξ στο νεροχύτη). Μιλώντας για μαγεία: όπως ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ εξαφάνιζε αεροπλάνα στα 90s, έτσι κι εσύ εξαφανίζεις τα έσοδά σου αυτόν το μήνα. Χαλάλι· η Νέα Σελήνη στις 26 ευνοεί ταξίδια.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12 σε ρίχνει και ο ανάδρομος Ερμής με τον Αρη παίζουν τόμπολα στις σχέσεις σου όλο το μήνα. Αν δεν χωρίσεις/ εγκληματήσεις/ πυρπολήσεις το αμάξι κάποιου ατυχή που πάρκαρε μπροστά σου, πιθανότατα όλα θα πάνε καλά. Ο,τι και να γίνει θυμήσου την ταυρίσια υπομονή και επιμονή σου (κάνει και ρήμα).

 

Δίδυμοι

Η επαγγελματική σου ζωή δεν είναι το μαγεμένο νεραϊδοβασίλειο, που ήθελες να πιστεύεις πως είναι, και ο μπαμπάς Ερμής ανάδρομος στον οίκο της εργασιακής ρουτίνας μαζί με τον Ποσειδώνα θα κάνουν τα πάντα για να σ’το αποδείξουν αυτό το μήνα. Face the music and dance, ή ψάξε νέο νεραϊδοβασίλειο.

 

Καρκίνος

Για να σου μιλήσω στη γλώσσα της (επίσης Καρκίνου) Αλίκης Βουγιουκλάκη που ξέρεις και θαυμάζεις: κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Δηλαδή όχι ο Ουρανός, που παραμένει ανάδρομος όλο το μήνα στον οίκο της επικοινωνίας, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Μέχρι και τα ερωτικά σου θα ανακάμψουν μόλις γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 21.

 

Λέων

Ακόμα κι αν η καθημερινότητα σου στο σπίτι είναι πιο χαοτική και από επεισόδιο του «Modern Family», η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου σού υπενθυμίζει ότι το ρομάντζο είναι ακόμα ζωντανό και όλα θα πάνε καλά (δηλαδή σαν φινάλε επεισοδίου του «Modern Family»). Προσοχή στο εργασιακό drama γύρω στα μέσα του μήνα, δεν σε βοηθάει σε τίποτα.

 

 

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής για τους Παρθένους είναι ό,τι η υγρασία για τους ηλικιωμένους: νιώθουν τη διαφορά στα κόκαλά τους. Ετσι ως τις 20 του μήνα καλύτερα να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με αδελφικούς φίλους -και συνήθως φιλικά αδέρφια- γιατί βλέπω την ενόχληση να φτάνει ως το κόκαλο.

 

Ζυγός

Την οικονομική αφαίμαξη αυτού του μήνα μπορεί να αναχαιτίσει μόνο… όχι, συγγνώμη, την οικονομική αφαίμαξη αυτού του μήνα δεν τη γλιτώνεις με τίποτα. Στα καλά νέα, η μαμά Αφροδίτη ευνοεί τα get together με φίλους και φέρνει αρμονία στο σπίτι, κάτι που πολύ το είχες ανάγκη. Τι ψυχή έχουν μερικά παραπάνω ευρώ για να τα πετύχεις όλα αυτά;

 

Σκορπιός

Το γεγονός ότι τα άλλα ζώδια υποφέρουν στα οικονομικά τους ενώ τα δικά σου ανθίζουν με προβληματίζει λιγάκι. Από την άλλη, όμως, δεν θέλω να το ψάξω πολύ γιατί φοβάμαι μη με βρει κάνα ξαφνικό, μυστηριώδες ατύχημα. Σοβαρά τώρα, αυτόν το μήνα μυαλό (μετά τις 20/11), καρδιά (ως τις 26/11) και πορτοφόλι ευνοούνται εξίσου. Απόλαυσέ το.

 

Τοξότης

Παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να σε κάνει να νιώθεις σαν τοπίο του Αγγελόπουλου (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται από την πολλή ομίχλη), η Νέα Σελήνη με τον Δία στο ζώδιό σου σού εγγυώνται πως σε ό,τι νέο σκοντάψεις θα είναι για καλό. Οπότε χαλάρωσε και φλέρταρε σαν να μη βλέπεις μπροστά σου τοίχο.

 

Αιγόκερως

Και αν δηλαδή το πιο αξιόλογο πράγμα που θα συμβεί αυτόν το μήνα είναι να ξεκαθαρίσεις επιτέλους τα συναισθηματικά φαντάσματα του παρελθόντος (με τη διέλευση της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου) και να κάνεις μια νέα αρχή από τις 27; Είναι αρκετό αυτό για να ξεχάσεις όλη την πίεση στη δουλειά; Εγώ λέω πως είναι.

 

 

Υδροχόος

Ο,τι παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στα εργασιακά σου ως τις 20 του μήνα, έρχεται ο Αρης να τα λύσει το τελευταίο δεκαήμερο. Και όταν λέω «λύσει» εννοώ με την ίδια λεπτότητα και διπλωματικότητα που έλυσε ο Μέγας Αλέξανδρος τονΓόρδιο Δεσμό. Πάντα ήξερες ότι εκείνο το φωτόσπαθο που είχες παραγγείλει θα σου φανεί χρήσιμο…

 

 

Ιχθύες

Τέτοιο reality check με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 28/11, είχες να δεις από την εφηβεία, όταν η (Παρθένος) μαμά σου δεν σε άφησε να δηλώσεις συμμετοχή στο «Fame Story». Κουράγιο. Μόλις συνηθίσουν τα μάτια σου στο φως, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι τόσο κακό να ξέρεις τι σου γίνεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below