Τα τελευταία χρόνια, οι θαυμαστές της Aaliyah, έχουν κατακλύσει τη MAC με μηνύματα ζητώντας από την εταιρία να λανσάρει μία σειρά μακιγιάζ προς τιμήν της. Η “πριγκίπισσα της R&B”, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικία 22 ετών σε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, λέγεται μάλιστα πως ήταν μεγάλος θαυμαστής των καλλυντικών της. Ύστερα από μήνες που κυκλοφορεί η φήμη, τελικά η εταιρία επιβεβαίωσε ότι η εν λόγω σειρά προετοιμάζεται και θα είναι έτοιμη το 2018.

Η Aaliyah είναι πραγματικά μία στο εκατομμύριο – ένα ασταμάτητο είδωλο, του οποίου το πρωτοποριακό έργο στην R&B μουσική και τις ταινίες ενέπνευσε όλους μας. Σήμερα ενωνόμαστε με τους αμέτρητους θαυμαστές της για να τιμήσουμε τη μνήμη της με την ανακοίνωση της κολεξιόν M·A·C Aaliyah. Εσείς το κάνατε πραγματικότητα! Μείνετε συντονισμένοι το 2018”, γράφει η λεζάντα του βίντεο που ανέβασε η εταιρία.

View this post on Instagram

#Aaliyah

A post shared by Aaliyah Haughton (@aaliyahdanahaughton) on

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε ποια θα είναι τα ακριβή προϊόντα της συλλογής, ωστόσο δύο πράγματα είναι σίγουρα: έντονα μολύβια για τα χείλη και nude glossy κραγιόν θα είναι μερικά από αυτά και δεν βλέπουμε την ώρα να τα πάρουμε στα χέρια μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below