Παρασκευή σήμερα και είμαι σίγουρη, ότι έχεις αρχίσει ήδη να κάνεις τηλέφωνα σε φίλες σου για να οργανώσετε την αποψινή σας έξοδο. Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις είναι λογικό να χρειάζεσαι λίγη χαλάρωση και σαφέστατα εκτόνωση και διασκέδαση. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό. Ένας τρόπος για να το κάνεις, εκτός από το να φορέσεις το λαμπερό σου χαμόγελο, είναι να αναδείξεις τα πιο γοητευτικά σου χαρακτηριστικά, όπως τα μάτια σου.

Για την έξοδό σου λοιπόν σου προτείνω να τολμήσεις ένα μακιγιάζ ματιών σε σκούρο μπλε χρώμα, μια διαχρονική και κομψή τάση που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και είναι ταυτόχρονα safe.

Πώς θα το απογειώσεις; Κάνοντας δικά σου τα ακόλουθα προϊόντα!

Photo Finish 24 Hour Shadow Primer Smashbox

Το πρώτο βήμα πριν από την εφαρμογή της σκιάς είναι το primer. Πρόκειται για ένα προϊόν που δημιουργεί μια ομοιόμορφη βάση στο κινητό βλέφαρο και εξαφανίζει τη λιπαρότητα, ενώ διασφαλίζει το χρώμα της. Ιδανική επιλογή είναι το Photo Finish 24 Hour Shadow Primer της  Smashbox, ένα προϊόν δοκιμασμένο σε φωτογραφικά στούντιο, που κλειδώνει το χρώμα των σκιών για 24 ώρες. Απλώνεται αόρατα και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για το τέλειο cat eye.

Sequin Crush Mono Yves Saint Laurent

Αν στόχος σου είναι να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, τότε πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου υψηλής ποιότητας προϊόντα, που θα σου χαρίσουν ένα glamorous touch. Η σκιά Sequin Crush Mono του οίκου Yves Saint Laurent θα γίνει η εμμονή σου. Η λάμψη της είναι εντυπωσιακή και τολμηρή. Με μια μόνο κίνηση θα αποκτήσεις αστραφτερό βλέμμα χάρη στο glitter φινίρισμα. Με τις 10 αποχρώσεις του Tom Pécheux, υπάρχει ένα λουκ για όλες τις γυναίκες, ωστόσο εγώ σου προτείνω την απόχρωση 08 Louder Blue, που θα δεις παρακάτω.

Tutti Frutti Eyeshadow Too Faced

Μπορεί το σκούρο μπλε χρώμα να δημιουργεί το τέλειο βραδινό, αισθησιακό πέπλο στο κινητό βλέφαρο των ματιών, όμως σίγουρα το μακιγιάζ σου χρειάζεται μια δόση φωτεινότητας. Συνδυαστικά λοιπόν, μπορείς να εφαρμόσεις το παρακάτω προϊόν το οποίο είναι ένα από αυτά που δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Η σκιά Tutti Frutti Eyeshadow της Too Faced στην απόχρωση Guava Glitz σε υγρή μορφή ντύνει με απίστευτη λάμψη τις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Μια ταμποναριστή κίνηση είναι αρκετή, όμως μπορείς σε άλλη περίσταση να την εφαρμόσεις και μόνη της, βάζοντας περισσότερες στρώσεις και να δώσεις μεγαλύτερη διάσταση στο μακιγιάζ.

Tattoo Liner Kat Von D

Τι εστί μακιγιάζ ματιών χωρίς eyeliner; Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη μύτη για ακριβή και εύκολη εφαρμογή χωρίς προσπάθεια. Με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και αδιάβροχη σύνθεση μεγάλης διάρκειας που δε σβήνει και δεν τρέχει, θα σου επιτρέψει να  σχεδιάσεις λεπτές αλλά και παχιές γραμμές. Προτείνω την απόχρωση Trooper Black.

Cream Shaper For Eyes Clinique

Για εσένα που αγαπάς τα μολύβια ματιών, έχω μια φοβερή επιλογή. Το μολύβι Cream Shaper For Eyes της Clinique στην απόχρωση Black Diamond, θα τονίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου. Έχει την ακρίβεια ενός μολυβιού με την απαλότητα ενός στυλό, ενώ χαρίζει αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Karl Lagerfeld X L’oréal Mascara  L’Oréal Paris

Τελευταία πινελιά στο βραδινό μακιγιάζ των ματιών είναι η μάσκαρα. Για βλεφαρίδες ανορθωμένες και πλούσιες, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την Karl Lagerfeld X L’oréal Mascara της L’Oréal Paris. Με την rock-chic διάθεσή που την χαρακτηρίζει, εκφράζει ξεκάθαρα τον Karl – ένα μάθημα αφιερωμένο στην υπερβολή.  Δεν αφήνει καθόλου μουτζούρες, υπολείματα ή κόμπους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below