Την ώρα που σκεφτόμασταν ότι ο ιταλικός οίκος μόδας κατάφερε να τελειοποιήσει την εμβληματική Baguette τσάντα του, ο Fendi ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση της, που ακόμα και εμείς που εργαζόμαστε στον κλάδο δεν είδαμε να έρχεται.

Σε μια τέλεια συγχώνευση μόδας και ομορφιάς, η «Fendi Frenesa» είναι, για να το πούμε απλά, μια αρωματική τσάντα. Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η συγκεκριμένη τσάντα θα μπορούσε να γίνει πιο λαχταριστή.

Σε συνεργασία με τον Maison Francis Kurkdjian, έναν οίκο αρωματοποιίας φημισμένο για την τόλμη του, το νέο αυτό λανσάρισμα είναι μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Σχεδιάζοντας ένα gender fluid άρωμα, ειδικά για το λανσάρισμα του οίκου Fendi, η μυρωδιά του Francis Kurkdjian, λέγεται ότι «αντανακλά την ευγένεια και τη ρευστότητα του δέρματος Selleria», και είναι ένα προιόν το οποίο απευθύνεται σε με πολύ αποκλειστική πελατειακή βάση.

Και ενώ αυτό ίσως μοιάζει σαν το μέλλον της luxury μόδας, μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο για άλλες μάρκες να αντιγράψουν αυτή την καινοτόμο ιδέα, όπως θα ήθελαν. Χάρη σε μία πατέντα την οποία την οποία κατοχύρωσε το 2014 ο Francis Kurkdjian με σκοπό να αναβιώσει τη παράδοση του αρωματισμού του δέρματος, η συγκεκριμένη τεχνική είναι πολύ, μα πολύ hot.

 

Μιλώντας για το λανσάρισμα, ο αρωματοποιός είπε: “Από την αγάπη για την δεξιοτεχνία και για το επάγγελμά μου, εκσυγχρονίσαμε μια τεχνική που εφευρέθηκε από τoυς κατασκευαστές γαντιών του 12ου αιώνα, επαναφέροντάς την στη ζωή.”

Για να παρουσιάσει την καινοτόμο δημιουργία του, ο οίκος Fendi λανσάρει τις νέες τσάντες Scented Baguette και Nano Baguette στην χαρακτηριστική κίτρινη απόχρωση του label πολυτελείας. Κάθε τσάντα έρχεται μαζι με ένα μπουκαλάκι των 5ml “FendiFrenesia”, το οποίο μπορεί να “φορεθεί στο δέρμα ή σε μια κάρτα κρυμμένη μέσα στην τσάντα για να αποκατασταθεί και να ενισχυθεί όλη η ελαφρότητα της οσφρητικής λάμψης”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below