Είναι ένα από τα πιο «φρέσκα» μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Η Barbara Palvin, με καταγωγή από την Ουγγαρία, κατάφερε να γίνει κομμάτι της  ελίτ ομάδας των πιο διάσημων «Αγγέλων» παγκοσμίως, περπατώντας στην πασαρέλα της Victoria’s Secret και συμμετέχοντας σε καμπάνιες του brand, όμως μετρά στο βιογραφικό της σπουδαίες συνεργασίες  και με ηχηρά ονόματα του κόσμου της ομορφιάς, όπως με τον εμβληματικό οίκο Giorgio Armani Beauty.

Η καλλονή με τα εκφραστικά μάτια και το χαρακτηριστικό baby face βρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, για τα 2019 British Fashion Awards και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ανάμεσα σε εξέχουσες προσωπικότητες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση και τη μαύρη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.

SplashNews.com

Το look της συμπληρώθηκε με ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ, το οποίο τόνιζε το πιο «δυνατό» της σημείο, δηλαδή το βλέμμα της. Στα μάτια του μοντέλου η ομάδα που το επιμελήθηκε, δημιούργησε ένα smoky eye σε σκούρο γκρι χρώμα που «έσβηνε» απαλά προς το τόξο των φρυδιών.

Στα πολύ θετικά της εμφάνισής της βέβαια συγκαταλέγεται και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, που είχε μια ματ και φωτεινή ταυτόχρονα όψη. Το μυστικό που εφαρμόζει πιστά η Barbara Palvin για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα κρύβεται στο προϊόν που χρησιμοποιεί. Ως πρόσωπο του οίκου Giorgio Armani Beauty, το μοντέλο «ορκίζεται» στο Luminous Silk Foundation (στην απόχρωση 3.5) , το οποίο από το 2000 που λανσαρίστηκε, ανήκει στα best sellers του μακιγιάζ Armani!

Πρόκειται για ένα υγρό makeup, με ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου. Με μια μόνο δοκιμή θα πειστείς, πως είναι το επόμενο beauty buy σου!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below