«Υπάρχει κάτι το ζωώδες μέσα της, είναι μια μίξη θηράματος και αρπακτικού: η ελαφίνα και η λέαινα», γράφει για τη Natalia Vodianova η συγγραφέας Karine Tuil μετά τη συνάντησή τους για χάρη του γαλλικού Marie Claire.

Ήταν μόλις 17 χρόνων όταν άφησε πίσω ενδοιασμούς και τραυματικές εμπειρίες για να φύγει στο Παρίσι και να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Ήταν θέμα χρόνου να την ανακαλύψει ατζέντης, από εκείνους που αλώνιζαν στην ανατολική Ευρώπη στα ’90s και να πάρουν όλα αμέσως τον δρόμο τους. Και παρότι κατέκτησε την ευμάρεια προτού ενηλικιωθεί, ακριβώς στο σημείο που εκτοξεύθηκε η καριέρα της άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Ένιωθα χαμένη. Είχα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και είχα την ίδια περίοδο δύο συμβόλαια στα χέρια μου. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν χρειαζόταν πλέον να παλέψω για να επιβιώσω. Δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί. Βίωνα μία αποσύνδεση της παρούσας ζωής μου από το παρελθόν. Το παρελθόν μου ήταν πίσω μου σημαδεμένο από δύσκολες καταστάσεις και τραυματικές εμπειρίες. Το τότε παρόν μου ήταν γεμάτο επιτυχίες, αλλά εγώ ένιωθα άδεια», εξομολογείται με ειλικρίνεια.

Η «πολεμίστρια» όπως χαρακτηρίζει εαυτόν Natalia, τα έκανε όλα νωρίς: Στα 19 της χρόνια ήταν ήδη ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, παντρεμένη με Άγγλο εισοδηματία από τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά – άσχετα αν χώρισε μερικά χρόνια αργότερα. Παρότι δεν πιστεύει σε έρωτες σαν εκείνους που περιγράφει ο Albert Cohen, το 2011, σε μία φωτογράφιση για τον οίκο Louis Vuitton συνάντησε τον τωρινό και επί χρόνια σύντροφό της Antoine Arnault, με το οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους και σύντομα σκοπεύουν να παντρευτούν, χωρίς να κρύψουν κάτι από τα social media. «Ναι, το ορίσαμε, θα παντρευτούμε. Όχι φέτος, είναι πολύ νωρίς, αλλά έχει δρομολογηθεί».[…] «Το Instagram είναι ένας ωραίος τρόπος να παραμένεις ανοιχτός στους ανθρώπους. Κάνω μια πολύ κοινωνική ζωή. Δεν κρύβομαι από τους ανθρώπους, τους αγαπώ», επισημαίνει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του πασίγνωστου μοντέλου στο Marie Claire Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με το Πρώτο Θέμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below