Θεωρείται μια εναλλακτική πρόταση στις θεραπείες τύπου Botox και είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες Meghan Markle για την περιποίηση του προσώπου, αλλά και την χαλάρωση. Αναφέρομαι στις αντιγηραντικές ασκήσεις, μαλάξεις και πιέσεις, που πραγματοποιούνται με πολύ εύκολο και ανώδυνο τρόπο στο πρόσωπο και το μόνο που απαιτούν είναι μερικές κινήσεις με τα δάχτυλα. Πώς είναι δυνατόν όμως αυτές να επιδρούν θετικά στην όψη της επιδερμίδας και να καταπολεμούν προβλήματα όπως οι ρυτίδες, το πρήξιμο και οι λεπτές γραμμές;

Σύμφωνα με την expert στη face yoga, Danielle Collins, οι ασκήσεις αυτές προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην όψη του προσώπου, γιατί πρόκειται για μια ολισθική προσέγγιση αντιγήρανσης, η οποία γυμνάζει όλους τους μυς του προσώπου, μειώνει τα σημάδια της κούρασης και συμβάλλει στην ελαστικότητα του δέρματος.

Μέσα από αυτήν την πρακτική, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, ενώ περισσότερο οξυγόνο και περισσότερα θρεπτικά συστατικά φτάνουν στα κύτταρα. Το αποτέλεσμα μετά από αρκετές επαναλήψεις είναι μια πιο νεανική, φρέσκια, υγιής, καθαρή εικόνα του προσώπου, απαλλαγμένη από τοξίνες.

Για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μπορείς να κάνεις την ακόλουθη άσκηση, που είναι γνωστή ως V

Step 1: Βάλε τα μεσαία δάχτυλα των χεριών σου στις εσωτερικές γωνίες των φρυδιών και πίεσε απαλά. Έπειτα, βάλε τους δείκτες των χεριών σου στις εξωτερικές γωνίες των φρυδιών και πίεσε ελαφρά το σημείο.

Step 2: Κοίταξε ψηλά προς το ταβάνι και ανασήκωσε το κάτω μέρος των βλεφάρων σου, μέχρι να νιώσεις ένα μικρό τέντωμα. Χαλάρωσε.

Step 3: Επανέλαβε την άσκηση έξι φορές και ολοκλήρωσε την πρακτική κρατώντας τα μάτια σου κλειστά και σφιχτά, για 10 δευτερόλεπτα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below