Με διάσημα μουσεία και πολιτιστικά κέντρα να προσφέρουν πλέον online περιηγήσεις, η μόδα μπαίνει επίσης στο παιχνίδι με της δικές της διαδραστικές εικονικές εμπειρίες. Η Bottega Veneta είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των brands που κάνουν αυτή την προσπάθεια, αφού ανακοίνωσε πρόσφατα τo Bottega Residency, μια εβδομαδιαία διαδρομή η οποία καλύπτει τα πάντα, από μουσική μέχρι τέχνη, φαγητό και ταινίες.

Κάθε εβδομάδα, ο οίκος θα συνεργάζεται με έναν νέο “φιλοξενούμενο” ο οποίος θα παρουσιάζει τα αγαπημένα έργα του από καλλιτέχνες, συγγραφείς και σκηνοθέτες. Ένα τυπικό Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, μαγείρεμα και συνταγές από ανερχόμενους σεφ καθώς και μια ταινία για το βράδυ της Κυριακής σε συνεργασία με κάποιο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο πρώτος φιλοξενούμενος θα είναι ο ίδιος ο Daniel Lee, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου. “Η δημιουργικότητα και η δύναμη βρίσκονται στην καρδιά της Bottega Veneta”, ανέφερε σε δήλωσή του. “Σε αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη εποχή, αισθανόμαστε την ευθύνη να γιορτάσουμε αυτές τις αξίες και να δώσουμε μια αίσθηση χαράς και ελπίδας στην κοινότητά μας και πέραν αυτής”.

Μπορείς να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εβδομαδιαία διαδρομή μέσω του Instagram, του Youtube, του Spotify, της Apple Music και σε ένα μοναδικό mini-site στη διεύθυνση www.bottegaveneta.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below