Η επιτακτική ανάγκη να μείνουμε σπίτι τις ημέρες που δίνεται η σκληρή μάχη για τη μείωση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού και τη σωτηρία των συμπολιτών μας, έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Ομως, ιδιαίτερα σε εμάς τις γυναίκες, έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για περιποίηση και self pampering. Σε αυτό έρχεται να συμβάλλει ενεργά ένα πολύ αγαπημένο brand από το χώρο της ομορφιάς, η Caudalie.

Θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας για την περιποίηση και τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, καθώς και την αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Caudalie βρίσκεται στο πλευρό μας σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, μέσα από την σελίδα της στο Instagram, όπου έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται θεματικά live streams τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις κι εσύ, και σκοπό έχουν να σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα από ποτέ τις ώρες που μένεις στο σπίτι.

Stay safe, stay tuned στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα στον επίσημο λογαριασμό της Caudalie στο Instagram και μυήσου στα μυστικά των experts.

Πέμπτη, 2/4 – 09.00 μμ

Self-care Masterclass with Régine, America Director of Spa Education on IGTV

 – How to self-massage your skin 

Παρασκευή, 3/4 – 7.30 μμ

How to boost your immune system with naturopathy 

live class with @greenmarinenaturo 

 

Σάββατο, 4/4 – 04.00 μμ

Self-care Masterclass with Hélène, Global Education Manager on IGTV

 – How to deeply nourish your skin

Κυριακή, 5/4 – 04.30 μμ

Live Cooking Masterclass with @annesophie.vidal 

– Butterless chocolate fondant with applesauce 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below