Τα τελευταία χρόνια τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1990 αθλητικά παπούτσια είναι σχεδόν παντού. Ένα chunky sneaker είναι το απόλυτο must-have για influencers και διασημότητες και δεν λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και τώρα η Lacoste φέρνει ένα νέο στυλ στην πόλη.

Βασισμένο σε ένα από τα διάσημα σχέδια του brand το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1996, η επανέκδοση του αρχειακού μοντέλου Storm 96 αγκαλιάζει την κληρονομιά της Lacoste, επαναφέροντας την αρχική υφασμένη ετικέτα «Lacoste Sport» και το διάσημο λογότυπο με το κροκοδειλάκι. Με μια παχιά σόλα από καουτσούκ και μια ρετρό αισθητική, το παπούτσι θυμίζει μια εποχή που τα νάιλον αντιανεμικά και τα colour blocking ρούχα κυριαρχούσαν.

Το νέο αυτό trainer στοχεύει να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη γενιά σύγχρονων πολιτιστικών καινοτόμων oι οποίοι χρησιμοποιούν το ατομικό τους στυλ ως μέσο αυτο-έκφρασης. Η ανακάλυψη ενός παλιού στυλ λειτουργεί επίσης ως αφιέρωμα στην ικανότητα των νέων να χρησιμοποιούν το παρελθόν τους για να δημιουργήσουν τις δικές τους ερμηνείες της υποκουλτούρας σήμερα.

Με ένα μίνι φιλμ και μια σειρά εικόνων, που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο, Yu Fujiwara τα νέα sneakers εμφανίζονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα φορεμένα στους δρόμους του Λονδίνου. Οι παραλλαγές του Storm 96 περιλαμβάνουν μια παστέλ έκδοση, όπως και μια κόκκινη, λευκή, γκρι και μαύρη version τους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below