Οι περισσότεροι τη θυμούνται να εξοντώνει βρικόλακες στη σειρά Buffy. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και part time superhero όπως δηλώνει, Sarah Michelle Gellar, φαίνεται ότι επιστρατεύει το χιούμορ της και στην προσωπική της ζωή. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, χρησιμοποιεί τη δύναμη των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram, για να μοιραστεί με τους followers της (οι οποίοι ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια) τα δικά της #quarantips όπως τα ονομάζει στο σχετικό hashtag. Πρόκειται για σύντομες αλλά πολύτιμες συμβουλές καραντίνας, που σκοπό έχουν να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο και για χάρη τους επινόησε τη στήλη SMG Tips Of The Day στο Instagram.

Σε ένα από τα τελευταία της posts, η 43χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο βίντεο για την καθιερωμένη της συμβουλή, φορώντας πιτζάμες. Αλλά τι πιτζάμες είναι το θέμα! Η Sarah Michelle Gellar έχει δημιουργήσει custom made πιτζάμες που έχουν τυπωμένο το κεφάλι του συζύγου της και διάσημου ηθοποιού, Freddie Prinze Jr.

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο ενθουσίασε τρελά τους θαυμαστές του ζευγαριού. Η Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Παρότι δεν ποζάρουν συχνά μαζί στα social media, στα μέσα Μαΐου η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους selfie στο λογαριασμό της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below