Είναι γεγονός πως το διάστημα της καραντίνας, αποτέλεσε μια μεγάλη δοκιμασία για τα ζευγάρια. Σύμφωνα με ψυχολόγους που εξέφρασαν την άποψη τους επάνω στο ζήτημα αυτό, η περίοδος της αναγκαστικής συνύπαρξης εξελίχθηκε για κάποιους σε εφιάλτη. Τα ζευγάρια αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν σε μια νέα συνθήκη και να έρθουν αντιμέτωπα με όλα όσα ενυπάρχουν σε μία σχέση, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά με τον ίδιο του τον εαυτό. Τσακωμοί, εντάσεις, περιφρόνηση και προβλήματα επικοινωνίας ήταν μερικά από τα βασικότερα προβλήματα, ωστόσο υπήρχαν και οι άνθρωποι που κατάφεραν να περιφρουρήσουν τη σχέση τους και να περάσουν την περίοδο της κοινωνικής απομόνωσης λόγω της πανδημίας, με τρόπο που ενδυνάμωσε τις σχέσεις τους.

Σε αυτά τα πιο τυχερά ζευγάρια ανήκουν και η Sofia Vergara με το σύζυγό της Joe Manganiello. H πληθωρική ηθοποιούς του Hollywood δήλωσε πρόσφατα πως περνάει τέλεια τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι της μαζί του, αλλά και μαζί με το γιο της Manolo και την ανιψιά της Claudia. Η σταρ αποκάλυψε στο αμερικανικό People, το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης της, η οποία δεν δοκιμάστηκε καθόλου αυτές τις δύσκολες ημέρες:

«Πραγματικά, έχουμε περάσει πολύ καλά. Δεν μπορούμε να γκρινιάξουμε. Ολοι μένουμε στο σπίτι. Εχω μεγάλο σπίτι οπότε μπορούσα να μένω μαζί με το γιο μου, την ανιψιά μου και τον σύζυγό μου αλλά και τα τρία μας σκυλιά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την άνεση. Δεν χρειάζεται να είμαστε ο ένας πάνω στο κεφάλι του άλλου. Αυτό είναι που έχει βοηθήσει. Ο Joe κάνει γυμναστική στο γυμναστήριο, όταν εγώ ασχολούμαι με κάποια βίντεο ή έχει τηλεδιασκέψεις μέσω Zoom στο γραφείο του. Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να ξεφύγουμε. Καθένας κάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν μαλώσαμε ούτε μια φορά ακόμα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below