Η νέα εμμονή του σετ της μόδας είναι να αποκαλύπτει λίγο παραπάνω ντεκολτέ, με ασύμμετρα στυλ, βαθιά V και χαριτωμένα κοψίματα που κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή. Το καλύτερο πράγμα σε αυτήν τάση; Είναι εξαιρετικά εύκολο να την προσαρμόσεις στον καιρό, τις προσωπικές προτιμήσεις και τον σωματότυπό σου.

Το να αποκαλύψεις το ντεκολτέ σου μπορεί να ακούγεται τολμηρό αλλά συχνά αυτά τα κομμάτια εξισορροπούνται καλύπτοντας τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, όπως με μανίκια και παντελόνια. Επιπλέον, αν δεν είναι του γούστου σου δεν χρειάζεται καν να καν να επιλέξεις ένα τολμηρό στυλ- υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές άλλωστε εκτός από ένα βαθύ V.

View this post on Instagram

KHAITE.com

A post shared by The Feminine Unique (@khaite_ny) on

Η τάση είναι εμπνευσμένη από το κύμα του μινιμαλισμού της δεκαετίας του ’90 που έχουμε δει να κυριαρχεί στις πασαρέλες και το Instagram τα τελευταία χρόνια. Εδώ καλό είναι να αποφύγεις τα έντονα χρώματα ή τα έντονα μοτίβα, και να εστιάσεις στην σωστή εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο, η ενδιαφέρουσα λαιμόκοψη θα ξεχωρίσει πραγματικά, ενώ το υπόλοιπο της εμφάνισής σου θα είναι ανεπιτήδευτο και απλό – η επιτομή δηλαδή του γαλλικού σεξαπίλ.

Για να δείξεις λίγο παραπάνω δέρμα και να παίξεις με τα ενδιαφέροντα ντεκολτέ της σεζόν, δοκίμασε μερικά από τα παρακάτω στυλ:

Sweetheart

Aσύμμετρο

Τετράγωνο

V-neck

View this post on Instagram

KHAITE 2020

A post shared by The Feminine Unique (@khaite_ny) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below