Η Winnie Harlow είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα του εξωτερικού. Πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της. Η καλλονή έγινε 26 χρονών και παρά τις αποστάσεις που πρέπει να κρατά από τους αγαπημένους της φίλους, λόγω κορωνοϊού, εκείνοι βρήκαν τον τρόπο να της ευχηθούν, να της εκφράσουν την εκτίμησή τους και να την κάνουν να νιώσει πολύ πολύ ευτυχισμένη.

Το supermodel που βρίσκεται στο Μεξικό δεν θα μπορούσε να μην τους ευχαριστήσει για τα δώρα που της έστειλαν, τα οποία σε ένα μεγάλο βαθμό συνοδεύονταν από τεράστια μπουκέτα πανέμορφων λουλουδιών. Έτσι λοιπόν, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μπλε patterned μπικίνι το οποίο συνδύασε με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, ξάπλωσε στο κρεβάτι της, το οποίο  είναι όπως θα δεις «λουσμένο» από λουλούδια και ενθουσίασε τους πάντες με τη σέξι της πόζα, μέσα από την οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της.

Φυσικά, ως μοντέλο, η Winnie φρόντισε να έχει και το κατάλληλο μακιγιάζ σε αυτή τη φωτογραφία. Επέλεξε ένα smoky eye look που έκανε το βλέμμα της ακόμα πιο σαγηνευτικό και ερωτικό.

View this post on Instagram

Thank you 😭🥺🥰🌺🌸🌹💐

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below