Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτη ενέργεια ή όταν επιστρέφεις στο σπίτι έπειτα από μια κουραστική ή ακόμα χειρότερα, εξαντλητική ημέρα. Ο λόγος για το δροσερό (τουλάχιστον το καλοκαίρι) ντους το οποίο αναζωογονεί τις αισθήσεις, τονώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την εγρήγορση και φτιάχνει την ψυχολογία. Το ήξερες όμως, ότι το μυστικό για να γίνει η εμπειρία του άκρως απολαυστική, κρύβεται στην επιλογή του κατάλληλου shower gel;

Διάλεξε ένα από αυτά που σου προτείνω στην ακόλουθη λίστα και θα με θυμηθείς!

Courtesy
1PINK GRAPEFRUIT SHOWER GEL
THE BODY SHOP

Δεν περιέχει σαπούνι αλλά δημιουργεί πλούσιο αφρό, ενώ διαθέτει ένα μοναδικά αναζωογονητικό άρωμα. Εμπλουτισμένο με μέλι που προμηθεύεται το brand από την Αιθιοπία μέσω του προγράμματός Εμπόριο με Κοινότητες. Αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή και αναζωογονημένη.

Courtesy
2REJUVENATING & UPLIFTING SHOWER GEL POSEIDON
FRESH LINE

Λεπτόρρευστο αφρόλουτρο 95% φυσικό. Με αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες, ιδανικό για άντρες και γυναίκες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Η αλόη και η προβιταμίνη Β5 περιποιούνται το δέρμα, ενώ ο συνδυασμός από αιθέρια έλαια περγαμόντου και βοτανικά εκχυλίσματα με λεβάντα αναζωογονεί και προσδίδει τονωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος.

Courtesy
3THE RITUAL OF HAMMAM REFRESHING FOAMING SHOWER GEL
RITUALS

Με ευκάλυπτο και δενδρολίβανο. Πλούσιος καταπραϋντικός αφρός με αναζωογονητικό άρωμα καθαριότητας για έναν πολύ ευχάριστο και ήπιο καθαρισμό, που θα αφήσει μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα.

Courtesy
4BUSHUKAN BODY WASH
MOLTON BROWN

Με σύνθεση που περιέχει νότες από μαύρο πιπέρι και tolu (τολουταίο) absolute, είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το δροσερό φρούτο bushukan από την Ταύλάνδη, γνωστό για τις αντι-οξειδωτικές του ιδιότητες. Ιδανικό για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Courtesy
5COCO CABANA MOISTURIZING BODY CREAM-CLEANSER
SOL DE JANEIRO

Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και γεμάτη. Απαλό και εντατικά ενυδατικό προϊόν καθαρισμού, με απαλό αφρό. Περιέχει το μείγμα CocoSugar, μια σύνθεση με θρεπτικό έλαιο καρύδας και σάκχαρα ζύμωσης που χαρίζει υπέροχη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Χαρακτηρίζεται από το υπέροχο άρωμα Cheirosa ’39 (Coco Cabana Cream), με νότες από κρέμα πράσινης καρύδας, τροπικής ορχιδέας και ψημένης πραλίνας. Θα το λατρέψεις όπως οι Βραζιλιάνες.

Courtesy
6ROSE PEPPER ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
APIVITA

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια που αναζωογονούν την επιδερμίδα και τη διάθεση ενώ ταυτόχρονα καθαρίζουν αποτελεσματικά, αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη.

Courtesy
7EAU DE MINTHE SHOWER FOAM
DIPTYQUE

Gel που μεταμορφώνεται σε έναν πλούσιο, βελούδινο αφρό και δημιουργεί μια νέα εμπειρία στο ντους και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας καθώς απελευθερώνει τις απαλές νότες του Eau de Minthé. Στην καρδιά της σύνθεσης, η πράσινη φρεσκάδα της μέντας τονίζει τις ζωηρές φλοράλ νότες του γερανιού ενώ το πατσουλί μαλακώνει αυτό το ντουέτο με το έντονο βάθος του.

Courtesy
8SHOWER MOUSSE MIRTO DI PANAREA
ACQUA DI PARMA

Μία σύνθεση με βάση το νερό, που μετατρέπεται από υγρό σε μία πλούσια μους, για μια πολυτελή και αναζωογονητική εμπειρία στο ντους. Η μους είναι εμπλουτισμένη με φυτικά καθαριστικά συστατικά, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 για μια ήπια καθαριστική δράση αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Ξεπλένεται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και λεία σαν μετάξι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below