Είναι ιδανικές για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου απολαυστικές δόσεις ενυδάτωσης και μάλιστα με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι sheet masks, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την τάση του Korean Beauty, αποτελούν το skincare μυστικό που λατρεύουμε όλες οι γυναίκες καθώς ανά πάσα στιγμή προσφέρει ένα υπέροχο boost στο πρόσωπο.

Δίνουν λάμψη, κάνουν την υφή της επιδερμίδας βελούδινη, διατηρούν υψηλά τα επίπεδα υγρασίας και μπορούν να εφαρμοστούν όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πριν ξεκινήσεις το online shopping, δες μερικές από τις πιο δημοφιλείς της αγοράς.

Courtesy
1LIFE PLANKTON ESS MASK
BIOTHERM

Η μάσκα αυτή από 100% φυσικό, βιοδιασπώμενο βαμβάκι είναι εμποτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton™ (5%) προσφέροντας με μία εφαρμογή, τα οφέλη 8 ημερών χρήσης της LP Essence. Με την κάθε εφαρμογή η επιδερμίδα η επιδερμίδα είναι βαθιά ενυδατωμένη, απαλή, πιο ανθεκτική, ομοιόμορφα λαμπερή & με πιο νεανική όψη.

Courtesy
2REVITALIFT FILLER TISSUE MASK
L’OREAL PARIS

Διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτή ιαπωνική τεχνολογία βαμβακερού ιστού, η Revitalift Replumping Tissue Mask έχει διαμορφωθεί σε μια εξαιρετικά λεπτή μάσκα 0,3 mm που διαμορφώνει τέλεια το δέρμα, φτάνοντας ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα για καλύτερα αποτελέσματα. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ, το δέρμα αναπληρώνεται αμέσως με υγρασία, αισθάνεται πιο φρέσκο ​​και πιο λείο.

Courtesy
3TISSUE MASK COLLAGEN
BIOTEN

Υφασμάτινη μάσκα με κολλαγόνο, ιδανική για ένα αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα. Προσφέρει άμεση περιποίηση, κάνοντας τις λεπτές γραμμές να εμφανίζονται πιο λείες μετά τη χρήση.

Courtesy
4FLOWER FUSION SHEET MASK VIOLET
ORIGINS

Η ευεργετική της δράση βασίζεται στο κερί από τα λουλούδια και τα μοναδικά αιθέρια έλαια που περικλείονται. Είναι ιδανική για θρέψη, απαλότητα και ενυδάτωση. Παράλληλα, το υπέροχο άρωμα Violet απομακρύνει το stress και χαλαρώνει το πνεύμα.

Courtesy
5FLASHMASQUE HYDRATE 5 MINUTE SHEET MASK
PATCHOLOGY

Υφασμάτινη μάσκα που εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.
Τα συστατικά σε αυτή την υφασμάτινη μάσκα δρουν απευθείας στην επιδερμίδα και χαρίζουν ενυδάτωση μέσα σε λίγα λεπτά.

Courtesy
6EXPRESS BEAUTY TISSUE ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ
APIVITA

Αυτή η μάσκα είναι εμποτισμένη με έναν ορό ενισχυμένο με αβοκάντο, ένα φρούτο που ευδοκιμεί στη Μεσόγειο και είναι γνωστό για την προστατευτική του δράση στην υγεία της καρδιάς, και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. 100% βιοαποικοδομίσιμη. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρει άμεσα βαθιά ενυδάτωση, άνεση και φρεσκάδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below