Τα δημόσια πρόσωπα γνωρίζουν ότι πολλές φορές θα ακουστούν για αυτά πράγματα που δεν θέλουν ή που δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα. Οι φήμες που ακολουθούν όσους δουλεύουν μπροστά από τα φώτα είναι πολλές φορές εξωφρενικές αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζουν τόσο αληθινές που κάνουν τον γύρο του κόσμου και συνεχίζουν να αιωρούνται για χρόνια. Μέχρι που κάποιος θα βγει να τις διαψεύσει. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις που δημοφιλείς αστικοί μύθοι έχουν απαντηθεί αλλά δεν φαίνεται να έχει αυτό αγγίξει τους θαυμαστές των celebrities. Παρακάτω έχουμε 4+1 περιπτώσεις από φήμες που έχουν ειπωθεί τόσες φορές που στο τέλος έμοιαζαν αλήθεια. Ωστόσο, υπάρχει επίσημη διάψευση από τους ενδιαφερόμενους.

Walt Disney

Είναι γνωστό ότι ο Walt Disney έδωσε την ψυχή του και την καρδιά του στη δουλειά. Κάποιοι βέβαια το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και με την υπόθεση ότι την αγαπούσε τόσο πολύ που είχε υπολογίσει να καταψύξει το σώμα του και να το θάψουν μέσα σε ένα από τα θεματικά πάρκα του, μετά το θάνατό του τον Δεκέμβριο του 1966.

Η κόρη του, Diane, διέψευσε αυτά τα σενάρια σε μια βιογραφία που κυκλοφόρησε το 1972 αμφισβητώντας ότι ο πατέρας της γνώριζε την ύπαρξη της διαδικασίας αυτής. Επίσης, υπάρχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι ο Disney αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του σκορπίστηκαν στο Forest Lawn Memorial Park της Καλιφόρνια.

Halle Berry

Είδαμε πρόσφατα την Kim Kardashian να διαψεύδει στα social media ότι έχει ένα παραπάνω δάχτυλο σε ένα από τα δύο πόδια της. Αυτή η φήμη ακολουθούσε και την ηθοποιό στο παρελθόν και την ήθελε να έχει έξι δάχτυλα και στα δύο πόδια. Η Halle Berry ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μια συνέντευξή της στο Extra, τον Ιούλιο του 2017. “Υπήρχε μια φήμη που έλεγε ότι έχω έξι δάχτυλα και στα δύο πόδια μου. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω έξι δάχτυλα, που δεν έχω έξι.”

Khloe Kardashian

Η οικογένεια Kardashian θα μπορούσε να είναι η νικήτρια αν υπήρχε διαγωνισμός με τις περισσότερες φήμες που έχουν ακουστεί ποτέ. Πολύ πριν όμως η Kim, η Kourtney και η Khloe Kardashian γίνουν το αγαπημένο αντικείμενο συζήτησης, ο μπαμπάς τους, ο Robert Kardashian, φιγούραρε στα πρωτοσέλιδα ως ο δικηγόρος του O.J. Simpson στη δίκη του 1995 για φόνο.

Ο Simpson και η θανούσα σύζυγός του, Nicole Brown Simpson, ήταν εκείνη την περίοδο κολλητοί φίλοι με την Kris Jenner και τον Robert Kardashian. Όσο οι αδερφές αποκτούσαν ολοένα και μεγαλύτερη δόξα ξεκίνησε και η φήμη για τον πραγματικό πατέρα της Khloe Kardashian. Ο Simpon αρνήθηκε το κουτσομπολιό που ήθελε να είναι αυτός ο πατέρας μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter, την Ημέρα του Πατέρα του 2019. “Για την Khloe, όπως και για όλα τα κορίτσια, είμαι πολύ περήφανος όσο πιστεύω ότι θα ήταν και ο Bob αν ήταν εδώ” έγραψε. “Το πράγμα είναι απλό, δεν είναι δικό μου παιδί”.

Cameron Diaz

Σε κάποια φάση της καριέρας της ξεκίνησε μια φήμη που την ακολουθούσε για χρόνια και η οποία την ήθελε να πλένει το πρόσωπό της μόνο με εμφιαλωμένο νερό. Η ηθοποιός το διέψευσε κατά τη διάρκεια ενός Q&A με το Harpeer’s Bazaar τον Μάιο του 2016 αναφέροντας: “Ότι πλένω το πρόσωπό μου μόνο με Evian. Ποιος ξέρει πώς ξεκίνησε όλο αυτό;”

Jennifer Lopez

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη έχουν κάθε λόγο να φθονούν την JLo. Στην πορεία της έχει δει πολλές φορές το όνομά της να συνοδεύεται από φήμες. Αυτή που είχε κάνει την μεγαλύτερη “καριέρα” είχε σχέση με την ασφάλιση των οπισθίων της για το ποσό των 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Η σταρ απεκατέστησε την αλήθεια τον Μάρτιο του 2016 με μία συνέντευξή της στον James Corden.

“Όχι! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα” είπε η Jennifer Lopez. Η ίδια διαχειρίστηκε με χιούμορ τις φήμες διερωτώμενη γιατί θα έπρεπε να κάνει μια τέτοιου είδους ασφάλιση. “[για την περίπτωση] που κάτι τους συμβεί;” αναρωτήθηκε. “Εξαφανίζονται; Τα κλέβει κάποιος; Για ποιο λόγο είναι η ασφάλιση;”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below