Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το Instagram έχουν αρχίσει όλοι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, να ενδιαφερόμαστε για την τέχνη της φωτογραφίας. Ένας έμπρακτος τρόπος είναι τα apps που κατεβάζουμε στο κινητό ή τον υπολογιστή μας. Δεν είναι μόνο οι εφαρμογές που μας βοηθούν να επεξεργαστούμε τις εικόνες που θέλουμε να μοιραστούμε στα social media αλλά κι αυτές που μας δίνουν τη δυνατότητα να δείξουμε το ταλέντο μας στη φωτογραφία. Μια τέτοια είναι και το Agora το οποίο μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν.

Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο καλούνται να μοιραστούν τις πιο εντυπωσιακές εικόνες τους με αποτέλεσμα οι εγγραφές να έχουν φτάσει τις  13.600. Πρόσφατα, διεξήχθη μέσα από το Agora ένας διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο #Travel2020 και βλέποντας αυτά που ανέβασαν οι 50 φιναλίστ θα θέλεις να κλείσεις αμέσως το επόμενο ταξίδι σου -για όποτε το επιτρέψει ο κορωνοϊός και το budget σου.

Ο μεγάλος νικητής ήταν ο χρήστης Brian TR που ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει εκείνον και το σκύλο του να αράζουν στη σκηνή με θέα ένα βουνό της Ιταλίας.

Επιλέξαμε 10 ακόμα εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο.

Ο Arthur Kanatov φωτογραφίζει την Κριμαία της Ρωσίας.
Ο Kent Sampson φωτογραφίζει το Red Canyon στη Γιούτα.
O James Theo φωτογραφίζει το New Mexico.
O Ronan Le Maire φωτογραφίζει τις Μαλδίβες.
H La Noia del Barret μας δείχνει το Μπαλί.
H Ester Turri μας ταξιδεύει στην Ιορδανία.
O Michael Foote μας ξεναγεί στην Ισλανδία.
Το Καζακστάν από τον Artem Pikalov.
Στιγμιότυπο του Jojo Deladia από τις Φιλιππίνες.

 

H Ilaria Ronchi μας δείχνει την Πορτογαλία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below