Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των διασήμων του Hollywood που αποφάσισαν να πάνε τη φιλία τους ένα βήμα παρακάτω, αποκτώντας κάποιο είδος κουμπαριάς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η οικογένεια των Kendall και Kylie Jenner, των οποίων η νονά είναι μια διάσημη γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης.

Αναφερόμαστε στην Kathie Lee Gifford, την επί 15 χρόνια παρουσιάστρια του talk show της Αμερικής, “Live! with Regis and Kathie Lee”.

Η Gifford γνώριζε τη μητέρα τους, από τότε που ήταν είκοσι χρονών και μόλις ξεκινούσε την καριέρα της στην Καλιφόρνια.

«Είναι κομμάτι της ζωής μου», είπε στην εκπομπή “Watch What Happens Live” του Andy Cohen και συμπλήρωσε «Όταν έφυγα από την Καλιφόρνια ήταν πολύ πολύ μικρές ακόμα, οπότε δεν άσκησα μεγάλη επιρροή στη ζωή τους. Αλλά τις λατρεύω. Τους λατρεύω όλους».

Η 67χρονη αποκάλυψε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή, τη συμβουλή που θα ήθελε να δώσει ως νονά στην Kendall και την Kylie. «Θα τους έλεγα, πρώτα από όλα, να μείνουν κοντά στο Θεό. Και κάποιες φορές το κάνουν! Θα τους έλεγα να παραμείνουν αληθινές με τον εαυτό τους. Αυτό λέω σε όλους. Δεν ήταν superstars ούτε είχαν δισεκατομμύρια όταν γεννήθηκαν. Ήταν απλά τα παιδιά της αγαπημένης μου φίλης. Αυτό είμαστε όλοι οι celebrities στο τέλος της ημέρας, είμαστε απλά άνθρωποι.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below