Η H&M είναι γνωστή για τις απίστευτα επιτυχημένες συνεργασίες της με κορυφαίους σχεδιαστές αλλά αυτή που μόλις ανακοίνωσε είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μας μέχρι στιγμής. Το αγαπημένο brand με έδρα τη Στοκχόλμη έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με την Vampire’s Wife- το πνευματικό τέκνο της Βρετανίδας σχεδιάστριας, μοντέλου και καλλιτεχνικής μούσας, Susie Cave.

Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη συλλογή, η οποία θα διαθέσιμη από τις 22 Οκτωβρίου, η Cave υπόσχεται όλους τους κώδικες σχεδιασμού που γνωρίζουμε και αγαπάμε στην The Vampire’s Wife: υπερ-θηλυκές σιλουέτες, βολάν, δαντέλα και φυσικά, πολύ ρομαντισμό!

Βασικά κομμάτια αποτελούν το δαντελένιο μίνι φόρεμα με εντυπωσιακούς ώμους που εκπέμπει μια μυστηριώδη γοητεία, το μίνι φόρεμα από βελούδο με το χαρακτηριστικό φιόγκο στο λαιμό και η ρομαντική, δαντελωτή κάπα σε ασημί τόνους, καθώς και το πολύ μακρύ, δαντελωτό φόρεμα με τα ρετρό βολάν. όλα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νάιλον και ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Κολιέ με γούρια, βραχιόλια και σκουλαρίκια εικονογραφημένα με μάτια, σύννεφα και φυσικά με το χαρακτηριστικό δόντι των βρικολάκων όπως κι ένα ζευγάρι δαντελωτά γάντια που αφήνουν ακάλυπτα τα δάχτυλα, αλλά κι ένας λευκός, αποσπώμενος γιακάς με βολάν δίνουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στα looks.

Η Susie Cave ίδρυσε την The Vampire’s Wife το 2014. Το 2017 άρχισε να κερδίζει δυναμική όταν οι Alexa Chung, Sienna Miller και Keira Knightley καθώς και μια λεγεώνα από influencers υψηλού προφίλ, φόρεσαν κατ’ επανάληψη το φόρεμα Falconetti του brand. Λόγω της κολακευτικής του σιλουέτας- με απλή στρογγυλή λαιμόκοψη, τονισμένη μέση, midi μήκος και μανίκια διακοσμημένα με βολάν – δεν είναι περίεργο ότι έγινε γρήγορα αγαπημένο κομμάτι όλων των It- κοριτσιών.

H Susie και ο Nick Cave/ Getty Images

 

Το 2018 η επιτυχία του The Vampire’s Wife φορέματος συνέχισε να αυξάνεται. Στο βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Ηarry και της Meghan Markle ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις από τις καλεσμένες επέλεξαν το φόρεμα σε διαφορετικές υφές και μοτίβα, τοποθετώντας το σταθερά στο παγκόσμιο προσκήνιο.

H Keira Knightley με φόρεμα The Vampire’s Wife/ Getty Images

Το φημισμένο fan club της Vampire’s Wife συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με την ημέρα – με την Jennifer Aniston αλλά και την δούκισσα του Cambridge να είναι μερικές από τις προσωπικότητες που επέλεξαν πιο πρόσφατα μία από τις υπέροχες δημιουργίες της.

Τώρα, η Susie Cave ακολουθώντας τα βήματα των Erdem, Versace και GiambattistaValli ξεκινάει μια συνεργασία με την H&M, που σημαίνει ότι μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στη νέα, πολυαναμενόμενη συλλογή.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below