Η Αλίνα Χατζιδάκι μας μιλάει στο νέο της άρθρο στο marieclaire.gr για τους έφηβους μπλοκάρουν τους γονείς τους στα social media. Μάλλον όμως δεν είναι θέμα ηλικίας. Πολλές από εμάς έχουμε νιώσει πώς είναι να υποδέχεσαι τους γονείς σε αυτό τον χαοτικό κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να προσπαθήσεις να τους “μάθεις” πως γίνεται. Αυτό ενέχει και τα ρίσκα του. Πρόσφατα η Emma Roberts αποκάλυψε πως μπλόκαρε τη δική της μαμά στο Instagram.  Ο λόγος ήταν γιατί αποκάλυψε -προφανώς κατά λάθος- την εγκυμοσύνη της.

Η 29χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο με μία ανάρτηση στο Instagram. “Εγώ και οι αγαπημένοι μου τύποι” έγραψε κάτω από την φωτογραφία αναφερόμενη στον 36χρονο σύντροφό της, Garrett Hedlund και στο μωρό που περιμένουν.

View this post on Instagram

Me…and my two favorite guys 💙💙

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Η ανακοίνωση ήρθε εν μέσω φημών αφού οι θαυμαστές της είχαν ήδη πάρει την επιβεβαίωση από τη μαμά της, Kelly Cunningham. Η Roberts ανέλαβε την ευθύνη βέβαια καθώς ήταν εκείνη που χάρισε στη μαμά της ένα iPhone για την Ημέρα της Μητέρας. Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! ήταν το θεωρούσε καλή ιδέα γιατί σκεφτόταν ότι θα μπορεί να κάνει μαζί της FaceTime και να στέλνει iMessage. “Ήταν το χειρότερο πράγμα που έκανα”, ανέφερε χαρακτηριστικό.

Στην αρχή, η άφιξη της μαμάς ήταν Οκ στα social media έχοντας ελάχιστους followers μα αυτό σταδιακά μεγάλωσε και η κυρία Cunningham άρχισε να έχει διάδραση με τους θαυμαστές της κόρης της. Κάπως έτσι απάντησε θετικά όταν ένας από αυτούς την ρώτησε αν η κόρη της είναι έγκυος.

“Ήταν μια καταστροφή. Και το ανακάλυψα στο αεροπλάνο οπότε δεν μπορούσα να της μιλήσω. Δεν μπορούσα να την πάρω τηλέφωνο ή να την αρπάξω. Μπορούσα απλά να της στείλω iMessage ή DM και να της ζητήσω να σταματήσει.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below