Η Cardi B δημοσίευσε ένα IGTV βίντεο κατηγορώντας όσους ισχυρίστηκαν ότι οι τσάντες Hermès Birkin “έχασαν την αξία τους” και δεν είναι πλέον “exclusive” από τη στιγμή που τις αγόρασε. Επιπλέον, στο βίντεο η γνωστή ραπερ καταδίκασε τη ρατσιστική πεποίθηση ότι οι μαύρες γυναίκες ράπερ «υποτιμούν» τις πολυτελείς μάρκες, σημειώνοντας ότι το χιπ χοπ ορίζει τις τάσεις της μόδας και τα δικά της τραγούδια ευθύνονται για σημαντική αύξηση των πωλήσεων των μεγάλων οίκων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So I had this convo with my team about this topic after seeing this viral tweet …what do you guys think ? Watch till the end

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις

«Έχω δει αυτό το tweet. Eγώ και άλλες γυναίκες ράπερ. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούμε να αγοράζουμε Birkins από το κατάστημα της Hermés και λένε επίσης πώς μειώνουμε την αξία τους”, είπε η Cardi. “Και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, γιατί πρώτα απ ‘όλα, σίγουρα θα μπορούσα να πάρω μια τσάντα. Στην πραγματικότητα, πήρα τέσσερις τσάντες σήμερα από το κατάστημα της Hermés.”

“Γιατί ρωτάτε τις μαύρες γυναίκες ράπερ αν μπορούν να αγοράσουν μια τσάντα από το κατάστημα της Hermés; Θα το κάνατε αυτό σε διασημότητες με λευκό δέρμα; Γιατί λοιπόν να ρωτάτε εμάς;”, συνέχισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pick a color

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις

“Επιπλέον λέτε ότι υποτιμούμε την αξία τους”, δήλωσε η Cardi. “Το hip-hop ξεκινάει τις τάσεις. Όταν λέτε ότι τις υποτιμούμε, στην πραγματικότητα τους προσθέτουμε αξία.” Επισήμανε ότι τα κομμάτια της “Bodak Yellow” και “I Like It”, που αναφέρουν τα Louboutin και τα Balenciaga αντίστοιχα, αύξησαν τις πωλήσεις των οίκων, με αποτέλεσμα να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Balenciaga για τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνα 2020.

“Και ένα άλλο πράγμα είναι, γιατί όταν ένα μαύρο ή οποιοδήποτε άλλο κορίτσι έχει μια τσάντα, θα πρέπει να το αμφισβητήσετε;” αναρωτήθηκε, διαβάζοντας τα tweets. “Υπάρχουν πολλές κακές γυναίκες εκεί έξω”, απάντησε η τραγουδίστρια της επιτυχημένου τραγουδιού WAP.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below