Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν τα χέρια με το Spotify. Η υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με το πριγκιπικό ζεύγος που θα σχετίζεται με podcasts και συγκεκριμένα με το πρώτο ηχογραφημένο εγχείρημα της εταιρείας παραγωγής του. Μέσω αυτού του εγχειρήματος, ο Harry και η Meghan θα δημιουργούν περιεχόμενο που θα «φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές ανά τον κόσμο» με podcasts που σκοπεύουν να «χτίσουν το δικό τους κοινό μέσω κοινών εμπειριών, αφηγημάτων και αξιών». Οι δυο τους παράλληλα, επιθυμούν να ρίξουν φως σε διαφορετικές προοπτικές, αντιλήψεις και φωνές.

Σε δήλωσή τους ανέφεραν:
«Αυτό που μας αρέσει στα podcasts είναι ότι υπενθυμίζουν σε όλους να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας χωρίς περισπασμούς. Δεδομένων των προκλήσεων του 2020, δεν έχει υπάρξει πιο σημαντική στιγμή από αυτή που ζούμε τώρα για να κάνουμε κάτι τέτοιο, διότι ακούμε ο ένας τον άλλον, ακούμε τις ιστορίες του καθενός και μας υπενθυμίζεται επίσης, το πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι».

Από την πλευρά του, το Spotify εξέφρασε την υποστήριξή του στο νέο εγχείρημα του ζεύγους, μέσω του ιδρύματος Archewell.

Παρόλο που η πρώτη σειρά με τα podcasts δε θα είναι έτοιμη μέχρι να αλλάξει η χρονιά, αργότερα μέσα στο μήνα Harry και Meghan θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην πλατφόρμα μέσω ενός εορταστικού επεισοδίου. Μπορείς να πάρεις μία μικρή γεύση από το σχετικό teaser που κυκλοφορεί:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below