Η Kate Middleton είναι από τα πιο υπάκουα βασιλικά μέλη στο παλάτι αλλά επειδή απλώς είναι πολύ καλή στο να ακολουθεί τους κάποτε αρχαϊκούς βασιλικούς κανόνες, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με όλους. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι βασιλικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει κάποιες πολύ μεγάλες αλλαγές στο πώς λειτουργούν τα πράγματα στη βασιλική οικογένεια, όταν ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας William, γίνει βασιλιάς.

Όταν ο William θα πάρει το θρόνο, η Kate θα προαχθεί και σε έναν νέο βασιλικό τίτλο: Queen Consort. Με αυτόν το νέο τίτλο θα έχει τη δύναμη να κάνει αλλαγές. Η βασίλισσα έχει μεγάλη ευθύνη φυσικά, αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Kate είναι έτοιμη για αυτό.

“Η Κate είναι ήδη μια βασίλισσα εν αναμονή στα μάτια όλων”, δήλωσε μια βασιλική πηγή. “Η βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένη.”

Λοιπόν, τι θα μπορούσε να αλλάξει η Kate σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των βασιλικών κανόνων; Προφανώς θα επικεντρωθεί στο να είναι πιο προσιτή στο κοινό και να ασπαστεί την κοσμοθεωρία της πεθεράς της, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, γνωστή και ως «η πριγκίπισσα του λαού»

“Η Kate μπορεί ν’ αλλάξει μερικούς από τους ξεπερασμένους βασιλικούς κανόνες όταν γίνει βασίλισσα”, εξήγησε η πηγή, προσθέτοντας ότι η ίδια επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο για να συναντηθεί και να μιλήσει με το κοινό σε επίσημες εκδηλώσεις. “Ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media και δίνει με μεγάλη άνεση τηλεοπτικές συνεντεύξεις και virtual ομιλίες. Είναι πρόθυμη να το συνεχίσει και στο μέλλον.”

Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα αλλάξει τελικά η Kate όταν έχει την ευκαιρία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below