H Ελληνίδα pop τραγουδίστρια Josephine επέλεξε για άλλη μια φορά Celia Kritharioti σε ένα μοναδικό performance με τον Madclip, ερμηνεύοντας το γνωστό τους hit ‘’Fimi’’, που μπήκε αμέσως στη λίστα των επιτυχιών.

Τα Mad Video Music Awards 2020, προβλήθηκαν για ακόμη μία χρονιά, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, προσφέροντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές και χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις.

Λαμπερές παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος έδωσαν το παρών και ένωσαν τις δυνάμεις τους αυτή τη μοναδική βραδιά. Φυσικά, από τον θεσμό αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η σχεδιάστρια Celia Kritharioti, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Josephine εμπιστεύτηκε τον διάσημο οίκο, φορώντας μια Haute Couture, ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με κρύσταλλα και ημιπολύτιμους λίθους.


Η glam ολόσωμη φόρμα, δια χειρός Celia Kritharioti, της ταίριαζε απίστευτα καθώς τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια στα social media. Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες και stories, όπως και η Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below