Από ό,τι φαίνεται η Kim Cattrall δεν έχει μετανιώσει καθόλου για το γεγονός ότι δε θα πάρει μέρος στο νέο Sex and the City που επιστρέφει στη μικρή οθόνη υπό τον τίτλο «And Just Like That».

Η 64χρονη ηθοποιός είναι μοναδική από το καστ που από το 2019 κιόλας είχε δηλώσει ότι δεν την ενδιέφερε το ενδεχόμενο ενός reunion και όπως αποδείχθηκε το εννοούσε. Μάλιστα, το 2017 είχε εκμυστηρευθεί στον Piers Morgan ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξαν φίλες μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, από όταν γνωστοποιήθηκε η είδηση της επιστροφής της σειράς στο HBO Max, η Cattrall δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, ωστόσο μία αντίδρασή της σε tweet θαυμαστή της, λέει πολλά.

«Πραγματικά λατρεύω το Sex and the City και ενώ λυπάμαι που η Samantha δε θα επιστρέψει, επιδοκιμάζω κάποιον όταν κάνει το καλύτερο για αυτόν και νομίζω ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα του να θέτει κανείς τον εαυτό του ως προτεραιότητα. Μπράβο Kim Cattrall!», γράφει το tweet και η ηθοποιός έσπευσε να κάνει like σε αυτό, δείχνοντας έτσι πως συμφωνεί!

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι η Sarah Jessica Parker πρόσφατα διευκρίνισε ότι δεν αντιπαθεί την Cattrall

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below