Τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές των 00s τα φρύδια των περισσότερων γυναικών θύμιζαν λεπτές γραμμές πάνω από τα μάτια τους. Ύστερα ήρθε η Cara Delevingne στο χώρο της μόδας και σιγά σιγά τα τσιμπιδάκια κλείστηκαν στο συρτάρι, τα γεμάτα φρύδια έγιναν τάση και το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπήκε στη ζωή μας.

Τα περασμένα χρόνια, η τεχνική του microblading γνώριζε καθημερινά ολοένα και περισσότερες οπαδούς, κυρίως γυναίκες που στο παρελθόν είχαν βγάλει τόσο τα φρύδια τους που πλέον δεν φύτρωναν. Το σύγχρονο αυτό τατουάζ φρυδιών υπόσχεται φυσικά “τόξα”, με τις τρίχες να σχεδιάζονται μία μία χειροκίνητα και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα υπέροχο. Όπως φαίνεται όμως, το microblading έχει ήδη “παλιώσει” στον χώρο της ομορφιάς, με τα Hyperrealism Brows (ή αλλιώς undone brows) να παίρνουν τη θέση του.

Πρόκειται για μία τεχνική, η οποία γεννήθηκε στη Ρωσία και σχεδιάζει τις τρίχες σε σχήμα W, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα. Οι τριχούλες δείχνουν να πέφτουν η μία πάνω στην άλλη, ακριβώς όπως συμβαίνει με τα φυσικά φρύδια, σε αντίθεση με το mincroblading που οι γραμμές σχεδιάζονται ίσιες. Το αποτέλεσμα είναι 3D, πιο ρεαλιστικό και τα φρύδια δείχνουν φυσικά πλούσια.

Εσείς ποια τεχνική από τις δύο προτιμάτε;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below