Η δραστηριότητα των γυναικών στα social media κρίνεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Την ιδέα αυτή ανέπτυξε και ο John Legend μιλώντας σε ένα από τα επεισόδια του poadcast People Every Day. Ο τραγουδιστής υπογράμμισε πως οι γυναίκες περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο στο διαδίκτυο και αυτό το ξέρει καλά αφού η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Chrissy Teigen, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον διαδικτυακό κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το Twitter μετά από λογοκρισία που δέχτηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η παρενόχληση από τα trolls του διαδικτύου και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της αποβολής της ήταν από τα πράγματα που ζόρισαν την Chrissy Teigen αφού από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον κόσμο των social media έχει κρατήσει μια πολύ ανοιχτή στάση όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Δεν είναι η μόνο έγχρωμη γυναίκα που αποφασίζει να εγκαταλείψει, έστω και προσωρινά, τις πλατφόρμες της εξαιτίας του cyberbullying -την ίδια κίνηση έκαναν και οι Meghan Markle, Lizzo και Kelly Marie Tran.

Ο John Legend αναφέρει ότι η απουσία της συζύγου του από τα social media είναι πιο εύκολη στην θεωρία παρά στην πράξη και για αυτό και κράτησε λιγότερο από ένα μήνα.

“Γιατί θες να έχεις feedback. Και μεγάλο κομμάτι της καριέρας της Chrissy χτίστηκε από την διάδραση της με τους ανθρώπους και γνωρίζοντάς τους καλύτερα και κάνοντας κι εκείνους να την γνωρίσουν”, αναφέρει ο τραγουδιστής. “Δεν θέλει να αποκλείσει τον εαυτό της από αυτό αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να γίνει κάποιες φορές τοξικό”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Αυτή η μάχη που έδωσε η Teigen για την διαδικτυακή της παρουσία έκανε τον Legend να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά σε αντίθεση με τους άνδρες.

“Υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος στο πώς φαίνονται και οι άλλοι νιώθουν πιο άνετα να είναι επικριτικοί μαζί τους σε σχέση με το πώς θα ήταν με τους άνδρες. Βλέπω τη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που αντιμετωπίζουν εμένα και την Chrissy”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below