Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, βόλτες, ανάλαφρα ρούχα – όλα αυτά που χαρακτηρίζουν το καλοκαίρι είναι υπέροχα και επιτέλους βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να τα ζήσουμε και να τα βάλουμε ξανά στη ζωή μας. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να δείξουμε έξτρα προσοχή και όχι, δεν αναφερόμαστε στον Covid (που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να προσέχουμε).

Ο ήλιος, που όσο όμορφη κι αν είναι η αίσθηση του πάνω στο δέρμα μας και όσο κολακευτικό κι αν είναι το μαύρισμα που χαρίζει, δυστυχώς η έκθεσή μας σε αυτόν έχει πολλές αρνητικές συνέπειες. Ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και τις πανάδες, ενώ μπορεί να προκαλέσει από εγκαύματα έως καρκίνο του δέρματος. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με την καθημερινή χρήση αντηλιακού.

Φυσικά, το αντηλιακό θα πρέπει να έχει έναν αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας SPF, να ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα και να χρησιμοποιείται ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Η σωστή επιλογή του κατάλληλου προϊόντος  είναι σημαντική, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας, αλλά και να ανταποκρίνεται στις συνήθειες και τις προτιμήσεις του κάθε ενός. 

Στη Shiseido θα βρεις σίγουρα το κατάλληλο αντηλιακό για εσένα, εκείνο που θα σου προσφέρει την προστασία που χρειάζεσαι και την ελευθερία να απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Η ηθοποιός και brand Ambassador της Shiseido Μαρία Ναυπλιώτου, όπως αγαπάει όλα τα προϊόντα που εκπροσωπεί, έτσι και η αντηλιακή σειρά έχει γίνει must για την καθημερινότητά της.

Τι κάνει τα αντηλιακά της Shiseido να ξεχωρίζουν; Διαθέτουν τεχνολογία SynchroShieldTM που αντιδρά στην θερμότητα, το νερό ή την εφίδρωση και ενισχύει το προστατευτικό της πέπλο στην επιδερμίδα. Εφαρμόζονται ομοιόμορφα και είναι αόρατα σε οποιοδήποτε τόνο δέρματος, που σημαίνει ότι δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα και δεν είναι κολλώδη. Επιπλέον, καθώς έχουν σύνθεση που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό, περιορίζεται η μόλυνση των ωκεανών.

 

 

Εμείς έχουμε ήδη λατρέψει και δεν αποχωριζόμαστε στιγμή το νέο “μέλος” της σειράς, Suncare Clear Stick. Το εύχρηστο αυτό αντηλιακό stick χαρίζει μέγιστη προστασία στο νερό και στις υψηλές θερμοκρασίες, κάθε στιγμή της ημέρας. Έχει ανάλαφρη αίσθηση και είναι ιδανικό χρήση on-the-go, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, για να το εφαρμόζεις όποτε είναι απαραίτητο χωρίς κόπο.

Δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο που προσκολλάται αρμονικά στην επιδερμίδα, προστατεύοντας από τις ακτίνες UVA/UVB από κάθε γωνία.

Εφαρμόζεται χωρίς να απαιτεί χρήση των χεριών, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ιδανικό για την εποχή που διανύουμε, ενώ χωράει ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα.

Φυσικά, η αντηλιακή προστασία, ακόμα και μέσα στην πόλη, δεν πρέπει να σταματάει στο πρόσωπο. Η επιδερμίδα στο σώμα έχει κι εκείνη τις ίδιες ανάγκες και η καθημερινή χρήση ενός προϊόντος είναι απαραίτητη.

Ιδανική επιλογή αποτελεί το νέο Expert Sun Protecto Lotion, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το σώμα, και στο πρόσωπο. Έχει λεπτόρρευστη υφή και μία σύνθεση που προστατεύει από τις ακτίνες UVA and UVB και χάρη στην τεχνολογία SynchroShieldTM , αντιδρά στο νερό και τη θερμότητα για να ενισχύει την προστατευτική του δράση.

Ένα τέλειο προϊόν για παιδιά που είναι σε διαρκή κίνηση μέσα και έξω από το νερό, για τους λάτρεις του beach volley αλλά και η ιδανική λύση για όλους όσοι αγαπούν να απολαμβάνουν τον ήλιου. Ακόμα, είναι ενισχυμένο με 2 σύγχρονα αντιγηραντικά συμπλέγματα. Το σύμπλεγμα Nature Surge που αποτρέπει την προσκόλληση ατμοσφαιρικών ρύπων στο δέρμα και τα προστατεύει από την οξείδωση και το σύμπλεγμα Botanical Profense CL που συνδυάζει τα καλύτερα βοτανικά συστατικά για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης. Έτσι το δέρμα έχει απόλυτη προστασία και παραμένει τόσο όμορφο όσο και πριν την έκθεση στον ήλιο.

Αποφάσισε ποιο από όλα ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και προμηθεύσου το κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below