Η Μυρσίνη μας πρόσφερε πολλές έντονες στιγμές μέσα στη δεύτερη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες και φαίνεται πως στην ίδια λογική θα κινηθεί και το φινάλε που θα προβληθεί απόψε. Το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει ακόμα συνέλθει από το προτελευταίο επεισόδιο που αναστάτωσε το Διαφάνι αλλά και τους θαυμαστές της σειράς. Κι ενώ ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στον τρίτο κύκλο αυτό δεν μειώνει την αγωνία για τις εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της φετινής χρονιάς.

Η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε να δει το τέλος της σειράς σε έναν καλοκαιρινό προορισμό. Έβαλε το μαγιό της και μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μετά από λίγες ημέρες διακοπών θα επιστρέψει δυναμικά καθώς θα ανεβάσει για 10η χρονιά την παράσταση “Η πόρνη από πάνω”. Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες.

Για τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 σχολίασε: “Για μία ακόμα χρονιά τον κρατήσατε στην κορυφή της καρδιάς σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below