Το σωστό μαντήλι, με το τέλειο print και μεταξένια υφή, μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε σύνολο – προσθέτοντας λίγη κομψότητα και vintage αισθητική. Οι οίκοι μόδας έχουν τυπώσει τα δικά τους logo και μοτίβα στα μαντήλια τους, δημιουργώντας ένα διαχρονικό αξεσουάρ για μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, ιδανικό για ένα effortless look. Αλλά πώς φορούν τα it girls τα μαντήλια τους το 2021;

Παρακάτω θα βρεις 6 μοντέρνους τρόπους για να διατηρήσεις την εμφάνιση σου φρέσκια καθ ‘όλη τη σεζόν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι – φυσικά – ένα μεταξωτό μαντήλι και δημιουργικότητα χωρίς όρια.

1) Φόρεσε το ως bandeau

Getty Images

Δίπλωσε το μαντήλι σου στα δύο, κάλυψε το στήθος και δέσε τις δύο άκρες πίσω στην πλάτη. Για περισσότερη λάμψη (και στήριξη) μπορείς να περάσεις το μαντήλι σε ένα λαμπερό κολιέ.

2) Μια παράπανω λεπτομέρεια στην τσάντα

Getty Images

Δέσε το μαντήλι σου γύρω από τη λαβή της τσάντας για να προσθέσεις μια δόση κομψότητας στο στυλ σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης και το μαντήλι ως λεπτομέρεια για να αλλάξεις λίγο την εμφάνιση της αγαπημένης σου handbag.

3) Γύρω από τη μέση

Getty Images

Δίπλωσε το μαντήλι σε ένα τρίγωνο και δέσε το γύρω από τη μέση σου με έναν μικρό κόμπο.

4) Η κλασική μπαντάνα

Getty Images

Κάνε ένα χαμηλό κότσο και δίπλωσε το μαντήλι σου σε τριγωνικό σχήμα. Στη συνέχεια τοποθέτησε το στην κορυφή του κεφαλιού και δέσε τις δύο άκρες πίσω στον αυχένα. Έτοιμη!

5) Μήπως να το δοκιμάσεις ως τσόκερ;


Δίπλωσε το μοδάτο μαντήλι σε ένα τρίγωνο και στη συνέχεια τύλιξε το γύρω από το λαιμό σου. Τοποθέτησε το μεταξωτό τσόκερ σου αριστερά ή δεξιά και άφησε τις δύο άκρες ελέυθερες να κρέμονται.

5) Ο κλασικός τρόπος είναι ασφαλής

Getty Images

Η πιο απλή λύση! Διάλεξε ένα μακρύ μαντήλι και τοποθέτησέ το στην κορυφή του κεφαλιού. Για καλύτερη στήριξη πάρε τη μια άκρη και στερέωσε την στην αντίθετη πλευρά. Η Lady Di θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης – όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below