Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του μαιευτηρίου η οποία αναφέρει: «Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έφεραν στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι». 

Την ίδια χαρά με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχει φυσικά και ο πρωτότοκος γιος τους, Μάξιμος, ο οποίος μόλις απέκτησε αδερφάκι.

Η ηθοποιός λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του μαιευτηρίου έγραψε στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει . Μα πάνω απ;ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή.

(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)».

Επίσης, εχθές μοιράστηκε στα stories του λογαριασμού της μια φωτογραφία με τα μικροσκοπικά πόδια του μωρού, γράφοντας: «Καλώς ήρθε, μωράκι».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below