Με τον ίδιο τρόπο που η πρωινή με τη βραδινή μας γκαρνταρόμπα γίνεται όλο και ενιαία (μήπως έχετε το χρόνο να αλλάξετε ρούχα φεύγοντας από το γραφείο;), τα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από εποχή σε εποχή γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Δεν αρνούμαστε ότι κάποια πράγματα είναι όντως εποχιακά, όπως για παράδειγμα ένα faux-fur παλτό ή ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ντουλάπας μας έχει τη δυνατότητα να φορεθεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απλά πρέπει να ξέρουμε πώς να το κάνουμε και τα φορέματά μας είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουμε.

Δείτε εδώ 4 styling tips που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα στο φθινόπωρο:

 

Φόρεμα μάξι

Getty Images

Μια χρήσιμη τάση που θα δώσει διάρκεια στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα, είναι να φοράτε τα μακριά φορέματά σας πάνω από παντελόνια. Ενώ τα καλοκαιρινά φορέματα δεν δείχνουν ωραία συνήθως με καλσόν, φορώντας τα επάνω από ένα κολάν ή παντελόνι διατηρούμαστε ζεστές έχοντας ένα fashion-forward look.

 

Φόρεμα μίντι

Getty Images

Φορέστε τα φορέματά σας μέσα από γιλέκα ή πλεκτά. Τα αμάνικα πουλόβερ είναι επίσης μια τέλεια επιλογή αφού προσθέτουν υφή κι ένα cool vibe στο σύνολο.

 

Φόρεμα μίνι

Getty Images

Αντίστοιχα όπως με τα παντελόνια, ο συνδυασμός των καλοκαιρινών φορεμάτων με μπότες θα βοηθήσει επίσης να γίνουν κατάλληλα για το φθινόπωρο. Ακόμα και τα λευκά ή τα floral στυλ μπορούν να μεταμορφωθούν.

 

Φορέματα καθημερινά

Getty Images

Συχνά συνδέουμε τα καθημερινά, shirt-dresses μας με τους πιο ζεστούς μήνες. Αν όμως αντικαταστήσουμε τα σανδάλια και τα πέδιλα με ένα κομψό ζευγάρι loafers και μια δερμάτινη τσάντα, μπορούν να γίνουν ιδανικά κομμάτια ακόμα και για το χειμώνα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below