Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, αλλά η περιοχή γύρω τους είναι ο καθρέπτης του.. πόσο κοιμάστε πόσο νερό πίνετε και πόσο συχνά την περιποιούμαστε. Ο ύπνος, το νερό και η σωστή διατροφή παίζουν τεράστιο ρόλο στο να δείχνουν τα μάτια και η γύρω περιοχή ξεκούραστη και λαμπερή.

Αν κι εσάς ο «εφιάλτης» σας είναι οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών και οι λεπτές γραμμές που γίνονται πιο έντονες λόγω κούρασης, τα προϊόντα που συγκεντρώσαμε παρακάτω θα σας βοηθήσουν. Εφαρμόστε τα πρωί και βράδυ, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας και, φυσικά, φροντίστε να κοιμάστε αρκετά και να πίνετε πολύ νερό.

Courtesy
1Advanced Génifique Yeux
Lancôme

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο περίγραμμα των ματιών και εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα, για μάτια πιο φωτεινά και πιο νεανικά.

Courtesy
2Brighteyes Eye Cream
GlamGlow

Δίνει ενέργεια, φωτίζει αμέσως τους μαύρους κύκλους και μειώνει τα ορατά σημάδια κόπωσης χαρίζοντας λαμπερά, ξεκούραστα μάτια.

Courtesy
3Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate
Shiseido

Serum που προλαμβάνει τις πέντε ανησυχίες που αφορούν την περιοχή ματιών: τραχύτητα, ρυτίδες, μαύρους κύκλους, πρήξιμο και έλλειψη ανθεκτικότητας.

Courtesy
4Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum
Estée Lauder

Ενισχυμένο από το ισχυρό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού, αυτός ο ορός απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και μεταμορφώνει ορατά την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Courtesy
5Skin Caviar Luxe Eye Cream
La Prairie

Τα μοναδικά οφέλη ανόρθωσης και σύσφιξης του Caviar Premier ενισχύονται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie και στοχεύουν τα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου: την απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, την ξηρότητα και τους μαύρους κύκλους.

Courtesy
6Vinergetic C+_Brightening Eye Cream
Caudalie

Μειώνει τους μαύρους κύκλους, λειαίνει κι ενυδατώνει το περίγραμμα των ματιών, με αποτέλεσμα το βλέμμα να φαίνεται ξεκούραστο και γεμάτο ενέργεια.

Courtesy
7Golden Krocus Ελιξήριο Νεότητας Ματιών
Korres

Mειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, φωτίζει την περιοχή των ματιών και χαρίζει ένα αναζωογονημένο look.

Courtesy
8Hydragenist Gel Ματιών Ενυδάτωσης & Λείανσης
Lierac

Gel ματιών βασισμένο στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών με βιομιμητικό οξυγόνο που ενεργοποιεί την οξυγόνωση των κυττάρων και με υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση. Εμπλουτισμένο με αποσυμφορητικό εκχύλισμα, καταπολεμά αποτελεσματικά και με διάρκεια τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below