Η μακρόχρονη ιστορία των jeans, που πρωτοεμφανίστηκαν στον κόσμο της μόδας στα τέλη του 19ου αιώνα, αποτελεί τρανή απόδειξη της αξίας τους. Στη σύγχρονη εποχή, τα jeans συγκαταλέγονται στα πιο βασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας, αποτελώντας ένα ευέλικτο item, που μπορεί να προσφέρει πλήθος συνδυασμών. Έχοντας τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνουν κάθε σύνολο, αναλόγως τα διαφορετικά στιλ τους, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των fashion επιλογών, που δεν θα πάψουν ποτέ να απασχολούν κοινό και σχεδιαστές. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία Calvin Klein ανακοινώνει το λανσάρισμα  του project CKunfiltered Jeans, μία σειρά από videos, που στοχεύουν στην παροχή απαντήσεων αναφορικά με το πιο συχνό ερώτημα, που ταλανίζει πλήθος κόσμου σύμφωνα με τη Google «Πως θα συνδυάσω τα jeans μου;».

Με πρωταγωνίστρια τη Λονδρέζα στιλίστρια, Nell Kalonji, μία αυθεντία της μόδας στοχεύουν στην εκπαίδευση και την προτροπή του κοινού, ώστε να φοράει τα denim παντελόνια του, με περίσσεια άνεση και αυτοπεποίθηση. Το μοναδικό στιλ της Kalonji, που συγκαταλέγεται στα ιδρυτικά μέλη του Rubric Initiative, ενός οργανισμού που σκοπό έχει να στηρίξει τη νέα γενιά diverse ταλέντων, διαφαίνεται μέσω των video σε όλο του το μεγαλείο. Η στιλίστρια πετυχαίνει να εκφράσει την αισθητική της, αλληλεπιδρώντας με τα μοντέλα παρέχοντας συγχρόνως φρέσκιες ιδέες και προτάσεις.

Στα video επικρατεί ένα κλίμα casual ατμόσφαιρας και ενημερωτικού ύφους με την Kalonji να αποδεικνύει, ότι το styling του πιο οικουμενικού fashion item μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Τα mom jeans αποτίουν φόρο τιμής στα θρυλικά 90s, με τη μοναδική σιλουέτα τούς, που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Η vintage αισθητική τους και ο minimal αέρας τούς εναρμονίζεται πλήρως με το κλίμα της σημερινής εποχής, που επαναφέρει διαρκώς τάσεις προηγούμενων εποχών. Το στιλ της μοναδικής πριγκίπισσας Diana γίνεται οδηγός για casual σύνολα, με πρωταγωνιστή τα αγαπημένα μας mom jeans, που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το στιλ ή η αισθητική σας, συνδυασμένα με ένα μπλέιζερ νέας γενιάς και ένα ζευγάρι loafers είναι έτοιμα να χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό look, ενώ με ένα φούτερ και τα αγαπημένα σας sneaker υπόσχονται να ντύσουν την καθημερινότητά σας, με τα πιο χαλαρά vibes.

Τα άνετα boyfriend jeans έρχονται να σας συνεπάρουν με τον χαλαρό και oversized αέρα τούς. Η πιο φαρδιά γραμμή τους αποτελεί ιδανική επιλογή για εμφανίσεις που υπόσχονται ασυναγώνιστη άνεση και στιλ, εκφράζοντας όλα τα γούστα. Τα δύο style τους, baggy και dad ενσαρκώνουν την dressier εκδοχή της αγαπημένης μας φόρμας, κρατώντας την άνεση, προσθέτοντας μεγάλες δόσεις στιλ. Οι κλασικές, ευέλικτες γραμμές τους αποτελούν την ιδανική βάση για το 90s androgynous look, που έχει επιστρέψει δυναμικά στο επίκεντρο του fashion κόσμου. Τώρα που η αναγέννηση των platform heels αποτελεί γεγονός, τα νοσταλγικά boyfriend denims μπορούν να ντύσουν και τα βραδινά σας σύνολα, συνδυασμένα με εντυπωσιακά κοσμήματα, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να θυσιαστεί το sexiness στον βωμό της άνεσης.

Το project CKunfiltered Jeans θέτει νέες βάσεις για την ανακάλυψη του ιδανικού denim παντελονιού, αποδεικνύοντας ότι η εύρεση της σωστής εφαρμογής, υφάσματος και κοψίματος γίνεται μία ανάλαφρη και fun διαδικασία. Ένας οδηγός για να τελειοποιήσετε την τεχνική του mix and match, αξιοποιώντας στο έπακρο τα jeans σας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below