Το ευέλικτο bomber jacket συμβαδίζει απόλυτα με την επιστροφή του κολλεγιακού στυλ, παραπέμποντας στα iconic σύνολα της μοναδικής Πριγκίπισσας Diana. Η μοναδική άνεση που προσφέρει σε συνδυασμό με την απόλυτα cool διάθεση που αποπνέει το καθιστά μία must επιλογή για τη χειμερινή σεζόν.

Πλήθος οίκων όπως Celine, Prada και Louis Vuitton το συμπεριέλαβαν στις F/W 21 συλλογές τους, επαναφέροντας στο προσκήνιο το κομμάτι που πρωτοεμφανίστηκε το 1865 στην πιο athleisure εκδοχή του, από την ομάδα μπάσκετ του Harvard. Ωστόσο, μόλις το 1930 έλαβε τη μορφή που αγαπάμε σήμερα, γνωρίζοντας μεγάλη αναγνωρισιμότητα για τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει στυλ με ασυναγώνιστη άνεση. Fast forward στο σήμερα πλήθος σύγχρονων style-icon όπως Gigi και Bella Hadid το έχουν ενσωματώσει στα καθημερινά τους σύνολα, ενώ πηγή έμπνευσης για ευφάνταστα σύνολα συνιστούν και οι εμφανίσεις όλων των it-girls του Instagram.

Μπορεί να συνδυαστεί είτε με midi σατινέ φορέματα, προσδίδοντας ένα ενδιαφέρον twist στην πιο ρομαντική πλευρά τους αλλά και με casual καθημερινά lookλευκό jumper και 90s denim παντελόνι – για μία διαχρονικά cool εμφάνιση. Εννοείται ότι κάθε σύνολο απογειώνεται με το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια, προτείνουμε chunky boots ή funky αθλητικά για ένα super fresh αποτέλεσμα.

Παρακάτω τα ωραιότερα look που συγκεντρώσαμε για να γεμίσετε έμπνευση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faye Ellaby (@fellaby)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellie Beatrice Joslin (@missjoslin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below