Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της γενικότερης στροφής που επικρατεί προς έναν τρόπο ζωής πιο αγνό, που ακολουθεί τις αρχές της βιωσιμότητας, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν προϊόντα, τα οποία σέβονται τόσο το περιβάλλον όσο και τον ίδιο τον οργανισμό τους. Τα βιολογικά, φρέσκα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς και τα φυσικά είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης αποτελούν μονόδρομο για όλους όσοι νοιάζονται για το τί καταναλώνουν. Οι λέξεις vegan, vegetarian, gluten free, lactose free, plant based κοκ είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως μπορούμε να τα προμηθευτούμε παντού.

Το Βιολογικό Χωριό αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να βρούμε όλα όσα ψάχνουμε, καθώς βρίσκουμε καθημερινά σε όλα τα καταστήματα, αλλά και στο e-shop αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα, vegan, vegetarian, gluten free, sugar free, plant based, dukan, xωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, όλα υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής και οικολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Σε περίπτωση που θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε και να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας τα προϊόντα του Βιολογικού Χωριού, μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές της Green Friday. Οι προσφορές για τα φυσικά καταστήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Νοεμβρίου και θα ισχύουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, ενώ για το eshop θα διαρκέσουν έως τις 29 Νοεμβρίου.

 

Ένα από τα καταστήματα επισκέφθηκα κι εγώ πρόσφατα, με σκοπό να ανακαλύψω περισσότερα για τα καλλυντικά, τα είδη προσωπικής υγιεινής και συμπληρώματα διατροφής του Βιολογικού Χωριού, ώστε να υιοθετήσω μία πιο φυσική ρουτίνα περιποίησης.

Στόχος μου ήταν να ανακαλύψω συγκεκριμένα τις καλύτερες φυσικές κρέμες για ενυδάτωση και αντιγήρανση, αλλά και συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα προσφέρουν στο δέρμα μου όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται για να είναι και να δείχνει υγιές. Μετά από μία βόλτα στους διαδρόμους και αρκετή έρευνα σχετικά με τα οφέλη κάθε συστατικού κατέληξα στην κρέμα προσώπου με ιπποφαές, το οποίο προσφέρει ελαστικότητα και λάμψη και περισσότερα από 150 ενεργά και θρεπτικά συστατικά, όπως είναι οι βιταμίνες Α, C, D, E και Κ, ακόρεστα λιπαρά οξέα, μέταλλα, ισχυρά αντιοξειδωτικά. Παράλληλα, δοκίμασα και την αντιγηραντική κρέμα με εκχύλισμα σταφυλιού, που έχει αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα και προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες UV.

Φυσικά, η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται κι αυτή φροντίδα και ένα body butter με βούτυρο καριτέ αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού ενυδατώνει σε βάθος, εμπλουτίζει την επιδερμίδα με τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζει όλα τα απαραίτητα λιπίδια και την υγρασία που χάνεται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας του χειμώνα.

Ακόμη, δεν μπορούσα να μην μάθω τα πάντα για τα πολλαπλά οφέλη της βιολογικής αλόης. Εσείς το γνωρίζατε ότι εκτός από το ότι αποτελεί εξαιρετική θεραπεία για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, των εξανθημάτων και των ερεθισμών, ότι ενυδατώνει το δέρμα, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας αποτελεσματικά στην πιτυρίδα;

Καθώς η ομορφιά ξεκινά εκ των έσω, έπρεπε να καλύψω ταυτόχρονα και τις ανάγκες του οργανισμού μου σε συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά μέσα από συμπληρώματα διατροφής. Στη δική μου τσάντα προστέθηκαν η βιταμίνη C, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστασία έναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς, αλλά και πιο ξεκούραστη και λαμπερή όψη, καθώς και ο σίδηρος, που βοηθάει στην γενικότερη υγεία της επιδερμίδας, των νυχιών και των μαλλιών, ρυθμίζει τη σωστή θερμοκρασία του σώματος και παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ενέργεια.

Στο Βιολογικό Χωριό θα βρείτε όλα αυτά και πολλά ακόμα προσόντα, που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες, ώστε να δημιουργήσετε την ιδανική ρουτίνα περιποίησης βασισμένη σε αγνά, φυσικά συστατικά και φυσικά on a budget.

#GreenFriday #biologikoxorio #ZwBiologika

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below